2777
2789
عنوان

با 9 ماه خوندن برای کنکور چه رتبه ای میارم

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 49 پست
بله من ثبت نام کردمبله حتما چرا که نه اگه خواستید در طول سال سوالات و پاسخنامه رو هم براتون میفرستمخ ...

خیلی مهربونی خدا صد برابرش بهت برمیگردونه🫂🫂🫂

ما آسوده به خیال فرداها نشسته ایم...🌱
به خودت بستگی داره، اگه با تمام وجود رتبه خوب میخوای باید از مجازی فاصله بگیری، برای خودت هدف بزار ر ...

بله درسته کاملا حرف شما من ۲ ساعت میخونم نیم ساعت استراحت میکنم بعد تو اون نیم ساعت میام اینجا و آخر شب هم که درسام تموم شد میام اینجا 

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی مهربونی خدا صد برابرش بهت برمیگردونه🫂🫂🫂

ممنون از دعای قشنگتون خدا به خودتونم خیر و برکت بده ❤❤❤💖💖💖🌹🌹🌹

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بله درسته کاملا حرف شما من ۲ ساعت میخونم نیم ساعت استراحت میکنم بعد تو اون نیم ساعت میام اینجا و آخر ...

خوب این درست نیست ، میدونی چرا هم چشمت استراحت نمیکنه، هم بعدش ممکنه ذهنت درگیر مطالبی باشه که خوندی یا تایپیکای که زدی و هم اینکه مثلاً قصدت یه ربع استراحت بوده میبینی مطلبی برات جالبه خیلی بیشتر زمان میزاری، اگه واقعا هدفت درس خوندنه، کلا بزار کنار، من کل پارسال روی هم دو ساعت مجازی نیومدم، و نتیجشم دیدم