2777
2789
عنوان

با 9 ماه خوندن برای کنکور چه رتبه ای میارم

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 49 پست
من ۵/۶ ماهدو هزار انسانیالبته شرایط فرق میکنه

شما واقعا نابغه هستید دمتون گرم واقعا ایول

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استمرار داشته باشمرور کن حتماحتماااااا آزمون بزننهایی رو از همین الان شروع کن نگو گذاشتم واسه فلان و ...

واقعا از همین الان نهایی هارو شروع کنم؟ زود نیست؟

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

منم ۴ هزار شدمیه سال خوندم😁

واقعاااا

😍😍😍😍😍

شما هم نابغه هستید واقعا همچین رتبه هایی خیلی عالیه برای ی سال خوندن

واقعا از همین الان نهایی هارو شروع کنم؟ زود نیست؟

بله حتما شروع کن

زود نیست فوقش به جای یک منبع دو یا سه منبع کار میکنی

برای نهایی ها حتمن آزمون بده

امتحانات سال‌های گذشته رو هم تو مرور هات بررسی کن

با 9 ماه فقط یاد رشته زنان زایمان افتادم

نهه نمیخوام😂😂

شما واقعا نابغه هستید دمتون گرم واقعا ایول

لطف شماس

ولی بخاطر پشتکارم بود

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

دست کم نگیر نهایی ها رو ۶۰ درصد نهاییه هااااا

میدونم ولی از الان واقعا وقت ندارم از مهر میخواستم شروع کنم

من رشتم انسانی نبوداولین بارم بود درسا رو میدیدمنهاییم امتحان دادمخلاصه ک گذشت خداروشکر

اره خداروشکر گذشت دیگه میخوام انتخاب رشته کنم نمیخوام پشت بمونم

میرم روانشناسی شهر های اطراف

بله حتما شروع کنزود نیست فوقش به جای یک منبع دو یا سه منبع کار میکنیبرای نهایی ها حتمن آزمون بدهامتح ...

واقعا ممنونم از شما به خاطر راهنماییتون همش دو به شک بودم ازکی شروع کنم از الان یا از مهر که جوابمو گرفتم ممنونم🌹🌹💖💖💖