2777
2789
عنوان

قلق و رگ خاب شوهرتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 6602 بازدید | 182 پست
اینکه بیاد خونه و آرامش داشته باشه گیر ندمغذای خوب بپزم براش

اینم بسیارررر مهمه افرین من شوهرم میاد خونه حتما گازو نگاه میکنه روش چیزی نباشه لباشو اویزون میکنه 

بانوی کورد ❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینم بسیارررر مهمه افرین من شوهرم میاد خونه حتما گازو نگاه میکنه روش چیزی نباشه لباشو اویزون میکنه

وای دقیقا 😂😂😂شوهر منم همونجوریه غذا خوب نباشه می‌ره تو قیافه

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

شوهر من عاشق اینه بهش بگی بمیرم از صب تا شب سرکاری خسته شدی بیا شربت بخور بیا میوه بخور بیا ماساژت ب ...

من فقط از این شگرد خونه مامانش استفادا میکنم چون مادرشوهرمو ابن سیاستو بگار میبره منم از خودش یاد گرفتم جایی ک مادرش هیت زودتر این گلماتو میگم میبینم مادرش در سکوت محو میشه

بانوی کورد ❤️

آره خیلی دارم رو خودم کار میکنم یکم نرمتر باشم نمیدونم چرا اینجوریم زبون باز نیستم اصلا خیلیم مرد خو ...

وای حیف میشه زندگیتون ،اگه استرس داری برو دکتر آروم بشی اگه نه که نماز بخون و دعای معراج تاثیر دارن 

مواظب باش بخدا یه سری خانوم خیلی بد و زندگی خراب کن توی جامعس

اخی مث بابام ...شوهر من در این مورد ۳۰درصد حساسه چون خودشم تنبله...من معمولا کارگر میگیرم نمیدونم کا ...

تمیزکاری خونه ما با همسرمه

خیلیم تمیزه خودش

برای همین وقتی ببینه تمیز و مرتب مونده خوشحال میشه😅

نیرو خدماتی و کمکی خیلی خوبه

چرا کارت اشتباه باشه

من دو ماه یکبار میگم برای شیشه و تراس و لوستر و اینجور چیزا که سختتره تمیزکاریشون 

شوهر من عاشق اینه بهش بگی بمیرم از صب تا شب سرکاری خسته شدی بیا شربت بخور بیا میوه بخور بیا ماساژت ب ...

خخخ عزیزم خداروشکر ک همسرت ادم خوبیه ...من متاسفانه همسرم بشدت دست بزن داره وقتی عصبیه وقتی ارومه عین ی بچه مظلومه ....منو بازی میده ...نمیدونم

بانوی کورد ❤️

شوهر من بچگونه میگه چلا گزا نزاشتی با با 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

نه شوهر من واقعا ناراحت میشه دلش میخواد هر شب برنج و خورشت باشه البته بابامم همونطوریه 😂😂

معتقدن بقیه غذا ها سیر نمیکندشون 😂

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

وای حیف میشه زندگیتون ،اگه استرس داری برو دکتر آروم بشی اگه نه که نماز بخون و دعای معراج تاثیر دارن ...

نه بابا استرس اینا ندارم روحیم مردونه اس خیلی مستقلم شوهرم برعکس زن نازک نارنجی دوس داره اینجوری بچگونه آویزون شوهر باشه اما درکل همیشه ازم تعریف میکنه مشکلی نداریم تو زندگی رابطمونم خوبه 

تمیزکاری خونه ما با همسرمهخیلیم تمیزه خودشبرای همین وقتی ببینه تمیز و مرتب مونده خوشحال میشه😅نیرو خ ...

ااا خب خداروشکر ....چقدر خوب مشخصه کلا همسرت خیلی لذت میبره از تمیزی و کار کردن در جهت تمیزی ....واقعا مردا چقدر برعگسن ....نقطه مقابل شوهر منه .

بانوی کورد ❤️