2777
2789
عنوان

مامانا لطفا راهنمایی کنین لطفا

81 بازدید | 9 پست

دخترم ۲ سالشه میگه باید پیشم باشی بخوابم از اونورم یه دختر ۲ ماهه دارم که شبا دیر میخوابه نمیدونم به کدوم برسم

چیکار کنم دختر بزرگم خودش مستقل بخوابه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم تاپیک های قبل تو دیدم منم مثل شما تو ۲۶ هفته دچار زایمان زود رس شدم بعدچقدر طول کشید بارد ...

عزیزم ۲ ماه بعدش فهمیدم باردارم

و الان ۳ سال میگذره و من ۲ تا بچه دارم الان

منم اون موقع ها فکر میکردم بدبخترینم تو دنیا فقط گریه زاری ناراحتی شیر داشت از سینه هام‌میومد ولی بچه ای نبود مک بزنه کلی حالم بد بود ولی الان ۲ تا دختر دارم که دنیامن

الان حالت خیلی بده میدونم ولی نگران نباش بازم باردار میشی و بچه تو بغلت میگیری 

عزیزم ۲ ماه بعدش فهمیدم باردارمو الان ۳ سال میگذره و من ۲ تا بچه دارم الانمنم اون موقع ها فکر میکردم ...

روزای سختی دارم میگذرونم همش میگم چرا من ،،ولی میگم حتما حکمتی بوده ،راضیم به رضای او 

بچه م خیلی کوچیک بود خیلی ،از اینکه از سینه هام شیر میاد بیشتر دیونه میشم حرص میخورم ولی هیچی تو گریه کردن نیست شوهرم بدتر از من شده بهش شوک وارد شده برا چکاب رفتم زایشگاه سنو گرفتن ازم اونجا دنیا خراب شد سرم فقط گفتم زیر شکمم میگیره ول میکنه 

همش عذاب وجدان دارم که کار سنگین انجام دادم چرا چرا همون روز بخاری جاب جا کردم، میای میبینی یه دفعه همه پرونده بچمو باز کردم سنوگرافی هارو دارم نگامیکنم از روزی ک فهمیدم باردارم خیلی برام سخته بچه اولم بود 

الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من
روزای سختی دارم میگذرونم همش میگم چرا من ،،ولی میگم حتما حکمتی بوده ،راضیم به رضای او بچه م خیلی کوچ ...

عزیزم برا منم بچه اولم بود و اولین تجربه بارداری و مادر شدم تازه ۲ هفته هم تو دستگاه بود که واسه من یه عمر گذشت میرفتم میدیدمش عذابم هزاران برابر شد ولی زمان همه چیزو حل میکنه تحمل کن 

من حالتو درک میکنم ولی خدا خودش دوباره بهت هدیه میده