2777
2789

همشهری نیست و ۲ ساعت با ما فاصله داره.

یه رشته ی خوب درس میخونه و ی رتبه ی خوب اورده

قیافه هیکل اخلاق خانواده همه چیزش عالیه

از بس خوبه دائم خودمو باهاش مقایسه میکنم و میگم من واقعا لیاقت اینو ندارم

وقتی درخواستشو رد کردم گفتم میخام برام کنکور بخونم گفت خودم کمکت میکنم و واقعا هم کمک کرده تا الان...

گفت حضوری ببینیم همو گفتم من نمیتونم تا بعد کنکور بیام ببینمت قبول کرد و گفت هر چیزی ک تو بگی

از اینام نیست که خسیس باشه چندین بار میخواست غذا و خوراکی سفارش بده برام خودم وجدانم قبول نکرد

گفتم میخام اکانتمو پاک کنم گفت خب خودم شارژ میفرستم برات فقط باهام حرف بزن با پیامک ک اونم گفتم نه

واقعا خیلی خوبه 

من ن قیافه انچنانی دارم ن ثرون انچنانی ن هیکل خوب ن رشته ی خوب نمیدونم چرا اصن باید دوسم داشته باشه

بهشم میگم فقط میگه چشمم تورو گرفته 

از پارسال تاحالا دوست داره منو و بهم درخواست داد و رد کردم تا الان

واقعا نمیدونم چیکار کنم

حس میکنم اصن عشقش دروغه

با اینکه مظلومیت تو حرفاش موج میزنه 

اما نمیخام ساده لوح باشم

منم ی فرد ساده و بی سیاستم

از وقتی ک ب دوستم گفتم 

باهام سرد برخورد میکنه و جوابمو کم میده دوستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا نمیدونم چیکار کنمحس میکنم اصن عشقش دروغهبا اینکه مظلومیت تو حرفاش موج میزنه اما نمیخام ساده لو ...

مطمئن باش حس ما هیچوقت بهمون دروغ نمیگه....لازم نیست همه مسایل زندگیمون رو با دوستامون درمیون بذاریم همیشه به آینده فکر کن که ممکنه دیگ دوستت دوست نباشه آنوقت بازم دلت میخواست رازهای زندگیت رو بدونه!!!

خودت دوست داری قبول کنی یا نه

بهم گفت اگه نخای درس بخونی تا ۲ ۳ ماه دیگه میتونم خودمو جمع و جور کنم بیام خواستگاریت ولی من دوس دارم درس بخونم

اون حانوادش همشون کادر درمانن