2777
2789
عنوان

تاپیکم چرا ترکید واقعاا

130 بازدید | 16 پست

واقعا رسمش نیس ینفر از ناچاری ندونه کجا پناه ببره با گریه بیاد از غصش بگه بلکه چارنفر دلداریش بدن ، یهو تاپیک بره رو هوا

کسی فحشی چیزی داده بود؟؟ من دیگ چشام از اشک ندید واقعا 

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیشد چی بود

نوشته بودم دلم برا پسره تنگ شده 

متن تاپیک هم اینکه : س سال باهم بودیم مث زنو شوهر بودیم و قصدمون جدی 

ولی دور شدیم و پسره گف شغل ندارم پول ندارم راهمون دوره جدا شیم 

و نگید دوستم نداشت چون اخلاقش کلا سرد بود 

ینی جایی ک این پسر واس اونجا بود کلا چنین خصلتی داستن خونسرد بودن

همین

اگه قسمت هم باشین برمیگرده

یبار رف سر ی کار موقت 

امد اصرار ک برگردیم ب هم .. الان یکم پول دارم ک همو ببینیم🥲

بعدش دید پولش نمیرسه ی وسیله نقلیه در حد موتورم بخره واس خودش سریع پشیمون شد 

نوشته بودم دلم برا پسره تنگ شده متن تاپیک هم اینکه : س سال باهم بودیم مث زنو شوهر بودیم و قصدمون جدی ...

عزیزم نمیخوام ناراحتت کنم ولی کسی که باید این بهونه ها رو میاورد تو بودی نه اون تو لابد با این چیزا مشکلی نداشتی که ۳ سال رابطه رو ادامه دادی پس اون چرا باید اینا رو بهونه کنه؟ بعد الان کات کرد رفت یعنی دیگه نمیخواد با کسی تو رابطه باشه چون شغل نداره؟ 

عزیزم نمیخوام ناراحتت کنم ولی کسی که باید این بهونه ها رو میاورد تو بودی نه اون تو لابد با این چیزا ...

ن گلم ناراحت چیه حقیقتو میگی 

حقیقت این بود ک کمالگرا بود 

یسری انتخابای اشتباه باعث شد سرکار رفتن و مدرک گرفتن و آینده و همه چیش مختل بشه 

منم اگ غر نزدم بش چون میدونستم اون خودش دنبال بهانس و منتظره ک من کات کننده باشم .. ک عذاب وجدان نداشته باشه 

ولی من همممه جوره موندم ک به این هدفش نرسه .. میخواسنم همه مشکلاتو حل کنیم اصلا ادم جا زدن نبودم . و خیلی خیلی هم شخصیتش خوب بود بشدت مهربون و ناز کش..وقتی نزدیک بودیم ک‌ مثل فرشته باهام رفتار میکرد واس همین دوس داشتم همچین مردی رو نگه دازم چون حس میکردم شوهر خوبی میشه و حتی پدر خوبی خواهد بود ..و ارزششو داره بمونم پاش تا مشکلاتمون حل شه ولی خودش کم اورد

اونم گناهی نداره شرایط سخته

اره خب هنوز در ارتباطیم گاهی ب یه بهانه ای 

چون واقعا دلمون پیش همه 

و اون کسیو بهتر پیدا نکرد 

ولی خب دوس داشتم هنوزم مثل قبل باهم میبودیم💔

یا حداعقل هر روز باهاش ارتباط میداشتم 

چون بهم اعتماد بنفس میداد حس خوب میداد