2777
2789
عنوان

خونریزی در حاملگی

89 بازدید | 20 پست

خانما۹ هفتمه از هفته۶ لکه بینی داشتم اما قلب تشکیل شده 

الان یهو لکه بینیم زیاد شد یه جورایی حس کردم خونریزیه اصلا کمر م هم درد میکنه  تو این مدت هم شیاف میذاشتم فقط دیشب فراموش کردم 

چرا اینجوری شدم ...

خدایا شکرت....خیلی دوستت دارم❤️💌🕊️....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش بری زایشگاه بیمارستان

گفتم امشبو بگذره فرداصبح برم سونو قراربود اخرهفته برم ولی دکترم گف اگه لکه بینیت زیادشد زودتربرو سونپ

گفتم امشبو بگذره فرداصبح برم سونو قراربود اخرهفته برم ولی دکترم گف اگه لکه بینیت زیادشد زودتربرو سون ...

اخرین سونو گرافیتو بزار بگم بهت

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

استراحت مطلق باش فردا برو سونو بده اگه نیاز باشه آمپول هم میزنه دیگه توکلت به خدا باشه

امیدوارم تا صبح اتفاق بدی نیفته فقط کمردردم زیاده 

دل درد ندارم خیلی

اخرین سونو گرافیتو بزار بگم بهت

هیچی توش ننوشتخ بابا فقط زده سن حاملگی ۶ هفته و اینکه جنین قلبش با ضربان نرمال میزنه اصلا راجب جفت و اینا هیچی ننوشته 

عزیزم هم احتمال داره جفت پایین باشه هم احتمال هکاتوم هست 

الان مهم ترین مسأله اینه که شما تا پایان سه ماهگی که خیلی حساسه استراحت مطلق باشی 

الآنم نشاسته توی آب یخ حل کن و بخور کمر و جای بچه رو سفت می‌کنه 

به هیچ عنوان هیچ فعالیتی نکن 

اصلا گرمی نخور خرما پسته خربزه عسل طالبی زعفرون و... هیچ گونه گرمی نخور 

عزیزم هم احتمال داره جفت پایین باشه هم احتمال هکاتوم هست الان مهم ترین مسأله اینه که شما تا پایان سه ...

فقط امشبو بگذرونم صبح میرم حتما سونو 

خداکنه اتفاق بدی نیفته ترسیدم یکم