2821
2789
عنوان

ازدواج مجدد

539 بازدید | 30 پست

سلام دوستان

من ۳۰ سالمه و از همسرم جدا شدم وحدود ۵ سال هست با اقایی اشنا شدم ک خیلی همو دوست داریم ولی چون من یکبار ازدواج کردم مادر این اقا مخالف ازدواجمون بود ک به جدایی بینمون کشید اما بعد از چند ماه عذاب کشیدن ک بارها زیر سرم رفتم و موهام سفید شد و گریه و...

یکشب ک سوپری خرید پیش اومد و همسایمون داشتیم میرفتیم سر کوچه دیدم تو تاریکی توی ماشین نشسته درو باز کردم و نشستم تو ماشین گفتم اینجا چکار میکنی گفت من هرشب اینجام دیسب فلان وقت اومدی خونه و...

و این شد ک ما باز باهم بمرور اشتی کردیم

حالا واسه من موقعیت خوبی واسه ازدواج پیش اومده ک مصرانه میخواستم جواب مثبت بدم چون هم سنم بالا رفته و هم خودمو سد زندگی این اقا میدیدم ولی ایشون خ اصرار کرد ک نرو ک بزار باهم بمونیم و منم زن نمیگیرم ک من زیر بار نرفتم و گفتم بیشتر از ۵ سال باهمیم و دیگه کافیه در حالی ک خودم داشتم جون میدادم 

وقتی ایشون مطمئن شد ک من تصمیم قطعی هست گفت میخوام یکبار دیگه با مامانم مطرح کنم و ب داداشش گفت داداششم گفت اگه دوسش داری و از خانواده خوبی هستن بهترین کارو میکنی و من خودم مامانو راضی میکنم و با مامانش صحبت کرد و تونست تا حدی مامانشو راضی کنه و نهایتا قرار شد بریم مشاوره و با مادرش ۳ نفری و هرچی مشاوره گفت همون کار انجام بدیم

از موقعیت اون اقا بگم ک کارمند مجرد ۳۲ سالش و خوشتیپ هست خودم هم ۳۰ بچه ندارم و خدارو شکر چهره خوبی دارم 

ممکنه راهنماییم کنید و اگه کسی تجربه ای داره بهم مشورت بده ممنونم

انشاءالله سال نو واسه هممون سالی پراز روزاهای قشنگ و ارامش باشه

خدایا دوستت دارم...

بچها بنظرتون کار درستی میکنم با یه اقای مجرد ازدواج کنم واسه بعدا من یا اون اقا مشکلی پیش نمیاد تو این ۵ سال خ بهم وفادار بودیم و خ باهم رفیقیم و صمیمی ولی دلم شور میزنه 

خدایا دوستت دارم...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چی بگیم😞مگه نمیری مشاور

اره ولی تا ۱۴ تعطیله خیلی دلم شور میزنه از طرفی خیلی همو دوست داریم و باهم جوریم و دوریش واقعا بیمارم میکنه از طرفیم دلم نمیخواد زندگی خودم یا اون اقا رو خراب کنم 

خدایا دوستت دارم...
اره ولی تا ۱۴ تعطیله خیلی دلم شور میزنه از طرفی خیلی همو دوست داریم و باهم جوریم و دوریش واقعا بیمار ...

ب جوربودن و دوست داشتن زیادنگاه نکن ببین اخلاق ودرک وفهمش چجوره دوست داشتن بعدازدواج ممکنه کم رنگ بشه ولی اگه انسانیت داسته باشه اذیتت نمیکنه

میترسم بعدها باهام بد رفتاری کنی یا خدایی نکرده بهم خیانت کنه اما تو ۵ سال واقعا هیچی ازش ندیدم خ صادق و مهربدنه باهام میگه من تورو چون زیبایی و مهربونی و با خدایی میخوام و رو انتخاببم میمونم اما من خودم میدونم اون ی دختر ۲۰ ساله هم انتخاب کنه نه بهش نمیگه

خدایا دوستت دارم...
ب جوربودن و دوست داشتن زیادنگاه نکن ببین اخلاق ودرک وفهمش چجوره دوست داشتن بعدازدواج ممکنه کم رنگ بش ...

انسانیت

خیلی حرفت به دلم نشست اره انسانیت داره واقعا داره ولی وقتی عصبانیه نباید کش بده فقط همین

خدایا دوستت دارم...

چقدر منطقی و پخته و عاقلانه برخورد کردی ، خوشم اومد آفرین، مشاوره هم که قرار هست برید دیگه خیلی عالی.

من تجربه ندارم اما به نظرم از مرد ۳۲ ساله انتظار می ره ضمن احترام گذاشتن به خانواده اش، توی رای و نظرش استقلال کافی داشته باشه و خودش برای زندگیش تصمیم بگیره ، اینکه وابسته و تحت نظر مامانش نباشه رو چک کن. نهایت اینه که خودش باید بتونه خانواده اش رو متقاعد کنه که به رای و نظرش به عنوان یک مرد عاقل و بالغ احترام بذارن. 

خوشبخت باشی   

یا رَب نظر تو برنگردد ...

باتوجه به اينكه يه بار جدا شدي احساسي تصميم نگير اگه ميبيني اون طرف موقعيتش بهتره با اون ازدواج كن اخر عشقو عاشقي هيچي نيست جز پشيموني

خدايا اينهمه جا اينجا چرا خودت ميدوني چي ميگم

عزیزم چون یه بار ازدواج کردی خیلی مراقب باش

اگه زبونم لال اشتباه کنی واست خیلی سخت میشه

یه مدت باهم باشین

با خانوادش رفت و امد کن

اگه مادرش بهت احترام گذاشت ادامه بده

اگه همه چی خوب بود برو جلو

سعادتمند باشی

چقدر منطقی و پخته و عاقلانه برخورد کردی ، خوشم اومد آفرین، مشاوره هم که قرار هست برید دیگه خیلی عالی ...

ممنونم عزیزم چقدر با حرفات بهم ارامش دادی ازت ممنونم بله اتفاقا خ پخته هست و معمولا عاقلانه تصمیم میگیره و همونقدر ک من نگرانم اونم نگران ک زندگی خوبی داشته باشیم ولی خب من خیلی نگرانم دعام کن دوستم

خدایا دوستت دارم...