2821
2789
سوال شما کلی جواب داره ولی خلاصش اینه که همه تو این برحه از زمان چیزی شبیه شما هستند با افکاری ...

این افکارو دارم ولی این ها مانع خوابم نیستن. در ضمن قلم زیبایی دارید مرسی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ن چ راه حلی آخه

شاید بی خوابی کار انسانهای پرتلاتم و جنگجو باشه که هیچ اروم قرار ندارن در جنگ تو این زندگی تا روز پیروزی فرا برسه... وگرنه شنیدیم دنیا رو آب ببره فلانی رو خواب میبره شاید نیستیم از این نوع نژاد البته شاید خودم که منشا بیخوابیم چگونگی فاتح شدن در این زندگیه

این افکارو دارم ولی این ها مانع خوابم نیستن. در ضمن قلم زیبایی دارید مرسی

بله متوجه شدم شاید از نگاه خودم به سوال شما جواب دادم حکایت این داستان که هر کس هر طوری به زندگی نگاه میکنه فکر میکنه بقیه هم همونطوری نگاه میکنن به زندگی... ب انضمام اینکه سپاسگزارم از شما گل... قرص نخورید لطفا راه های زیادی هست برای گول زدن فکر و خوابیدن سعی کنید کم کم فرا بگیرید در اینجا نمیگنجه وگرنه بیان میکردم

اخی، فکرتو ازاد کن، بگو اصلا نمیخوام بزارم خوابم ببره، معمولا جواب میده، انرژی آدمم گاهی با نخوابیدن ...

این بنظرم خیلی کارسازه. راه متفاوت و خوبی بود. خوشمان آمد