2789
عنوان

ازدواج مجدد

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 30 پست

والا چی بگم من فقط میتونم تجربه دخترعمومو بگم که یبار طلاق گرفته و بچه هم داشت و بچه الان پیش پدرشه این دخترعموم بایه پسر مجرد ازدواج کرد خیلی هم خوشبخته خداروشکر تازه زبونشم درازه مادرشوهرو درسته قورت میده شوهرشم تک پسر بود اما بالاخره تونستن راضی کنن مادرشوهرو.چون شوهرش واقعا پشتشه اجازه نمیده کسی بی احترامی کنه امیدوارم که شماهم خوشبخت بشین به حق این ماه عزیز

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫
عزیزم چون یه بار ازدواج کردی خیلی مراقب باش اگه زبونم لال اشتباه کنی واست خیلی سخت میشه یه مدت باه ...

مادرش خ مهربونه و فرهنگی هست اهل دخالتم نیست دورادور میشناسم اما خب من واقعا جای اشتباه ندارم

خدایا دوستت دارم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون خاستگارت چی میشه از شرایط اونم بگی تا راهنماییت کنیم

اون یکماه جدا شده و کسی ک منو معرفی کرده خیلی ازم تعریف کرده و اون بنده خداهم زود اومده جلو پسر خوبیه خیلی اقاست ولی خوب چهره معمولی داره دیپلم هست ونظامی البته بخش دفتری دوماهم از خودم بزرگتره 

خدایا دوستت دارم...
والا چی بگم من فقط میتونم تجربه دخترعمومو بگم که یبار طلاق گرفته و بچه هم داشت و بچه الان پیش پدرشه ...

خدا فقط میدونه چقدر دعای اخر حرفات بدلم نشست ممنونم دلمو گرم کردی دعام کن عزیزم انشاءالله خودتم به حاجت قلبیت برسی

البته من همسرم پدر نداره و مادرش تنهاست دلم میخواد دختری کنم براش ی چیزی بگم مادر شوهرسابقم از اقوام بود هنوز منو میبینه جایز گریه میکنه

خدایا دوستت دارم...
ممنونم عزیزم چقدر با حرفات بهم ارامش دادی ازت ممنونم بله اتفاقا خ پخته هست و معمولا عاقلانه تصمیم می ...

دوست من 15 سالگی ازدواج کرد چهارده سال زندگی کرد جدا شد الان با ی پسر مجرد نامزد کرده تابستون عروسیشه خانوادها همه راضین خودشم اصلا دلشوره نمیزنه برو مشاور انشالله هرچی خیره پیش بیاد

دوست من 15 سالگی ازدواج کرد چهارده سال زندگی کرد جدا شد الان با ی پسر مجرد نامزد کرده تابستون عروسیش ...

واقعا میگی توکل بخدا انشاءالله خودت و دوستت خوشبخت و عاقبت بهیر باشید

خدایا دوستت دارم...
خدا فقط میدونه چقدر دعای اخر حرفات بدلم نشست ممنونم دلمو گرم کردی دعام کن عزیزم انشاءالله خودتم به ح ...

خوشبختی حقته گلم ایشالا که خوشبخت میشی مشخصه اخلاقت خوبه حتما میتونی مادرشوهرتم راضی کنی عزیزم فقط صبور باش و زمان بده من مطمئنم خوشبخت میشی حتما

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫
خوشبختی حقته گلم ایشالا که خوشبخت میشی مشخصه اخلاقت خوبه حتما میتونی مادرشوهرتم راضی کنی عزیزم فقط ص ...

ممنونم فدات شم همه تلاشم اینه ک قلبا مادرشو راضی کنم من خیلی تو زندگی گذشتم سختی کشیدم شوهرم کلاه بردار از اب درومد و فراری شد و من موندم کلی بدهی ک خودم و اقوامم ضامن بودیم دعام کنید اگه صلاحمه درست بشه 

خدایا دوستت دارم...
عزیزم امیدوارم بهترین تصمیمو بگیری اما بدون هر چندم خانوادش خوب باشن بازم امکانش هست که جایی بهت طعن ...

وای من اصلا زرنگ نیستم خیلی ساده ام اصلا دلم نمیاد کسیو ناراحت کنم  رفتم خونه داداشم زن داداشم با داداشم بحثش شد ترکشاشون ب منم خورد وقتی خداحافظی کردم چنان درو کوبوند ک بدنم یخ کرد ولی واسه عید باز رفتم چادر مجلسی واسش گرفتم مامانم میگه چطور میتونی انقدر راحت فراموش کنی

خدایا دوستت دارم...
ممنونم فدات شم همه تلاشم اینه ک قلبا مادرشو راضی کنم من خیلی تو زندگی گذشتم سختی کشیدم شوهرم کلاه بر ...

عزیزم خدا بزرگه و بی نهایت مهربان حتما بخاطر دل پاکت خدا همراهته ماهم فقط میتونیم برا خوشبختیت دعا کنیم ایشالا هرچی به صلاحته همون میشه دلت قرص باشه

عزیزم خدا بزرگه و بی نهایت مهربان حتما بخاطر دل پاکت خدا همراهته ماهم فقط میتونیم برا خوشبختیت دعا ک ...

ممنونم عزیزم انشاءالله ک درست ترین تصمیمو بگیرم و خدا همیشه یاورم باشه ممنونم واسم دعا میکنی منم شما و همه اونایی ک باهام حرف زدن و ارومم کردنو از ته دل دعا میکنی

الهی ک بحق بی بی دوعالم هر گیرو گرفتاری دارید حل بشه و ب حاجت خیرتون برسید انشاءالله

خدایا دوستت دارم...
وای من اصلا زرنگ نیستم خیلی ساده ام اصلا دلم نمیاد کسیو ناراحت کنم  رفتم خونه داداشم زن داداشم ...

فدات شم زرنگ بودن با کینه ای نبودن خیلی فرقشه. خیلی خوبه که کینه ای نیستی. منظورم اینه برا خوشبختی خودت و اینکه بهترین زندگیو داشته باشی تلاش کن انتظار نداشته باش همه چیز کاملا خوب پیش بره. زود از کوره در نرو و با مشکلات بجنگ

فدات شم زرنگ بودن با کینه ای نبودن خیلی فرقشه. خیلی خوبه که کینه ای نیستی. منظورم اینه برا خوشبختی خ ...

حتما عزیزم ممنونم ک انقدر مهربونی و با حوصله توضیح میدی همه سعیمو میکنم پناه بر خدا...

خدایا دوستت دارم...