2777
2789

چیکار کنم

من خیلی زود بهم برمیخوره ناراحت میشم مثلا طرف یکم با لحن بد صحبت کنه سریع ناراحت میشم ازش

کاربری گاهی دست دوستمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشیدا عقلت کمه 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

خیلیم عالی که زود ناراحت میشی تو چرا خودتو عوض کنی دیگران حرف زدن یاد بگیرن

میدونی چون تو خونواده خودم مثلا حتی تو عصبانیت کسی بهم توهین نکرده ولی محیط بیرون اینجوری نیست 

الان تا یکم میخوام با یکی اوکی شم طرف لحنشم بد باشه بهم برمیخوره در صورتی که همون رفتار برای یه دختره دیگه عادیه

بعد فکر کردم شاید من زیادی حساسم باید تغییر کنم

کاربری گاهی دست دوستمه

میدونی چون تو خونواده خودم مثلا حتی تو عصبانیت کسی بهم توهین نکرده ولی محیط بیرون اینجوری نیست الان ...

پس دختر بودن یعنی چی؟ 

به نظرم از بس ما سعی کردیم خودمونو قوی نشون بدیم اینقدر بهمون توهین میکنن 

وگرنه رفتار خونوادت باهات منطقی و درست ترینه 

اما جامعه..... 

چقدر بیشعوری تو

همینجام زود ناراحت شدیا   منظورمن چیز دیگه هست ، یه خورده سیاست داشته باش دختر 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود