2777
2789
عنوان

با دل نگران واشک چشم مینویسم میشه برای دخترم دعا کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1180 بازدید | 105 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی دخترت چه مشکلی داره؟ 

ذکر یونسیه براش بگو میگن این ذکر حاجات محالم میده

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

عزیزم جواب ازمایش اومد که خدا و شکر منفی بود در مقابل قبلی که بشدت بالا ومثبت بود ولی پزشک قبول نکرد ...

عزیز خدا بزرگه.  شما والدین قوی هشتید  خدا پشت دخترت هست.

ی لطفی میکنی تا تهران بری ؟ ی شب کنار خیابون بخواب

ولی تهران برو

برو خواهش میکنم

روزهای طلایی بچه ات داره. عزیز اوره همچنان پایین بود؟

از من مو سفید گوش بگیر برو تهران کنار خیابون تو پارک بخاب ولی برو

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

برای دخترت صلوات میفرستم خانم های نینی سایتی شماها که دعاتون گیراس چرا برای منم دعا نمیکنید هفت ساله ...

دعا کردم برات ایشالا شغل خوب گیرت بیاد

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

عزیزم دقیقا ۳ ماه پیشم به من گفتن ۸۰ درصد کلیه هات از دست دادی 

من تازه میخواستم عروس بشم 

چه غوغایی شده بود ت. دل هممون مادرم و مادرشوهرم نذر نیاز دعا و.... تاپیکم هست خیلی سخت بود 

اما مجدد آزمایش دادم و گفتن خانم شما سالم سالمی برو دست خدا 

ب دلت بد نده توکل برخدا چیزی تیس

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

ببخشید عزیزم.اون تایپکتون دیدم.خدایی نکرده سرطان که نیست.ی دفع پروتین زود خوب میشه.من دخترم سه سالش ...

اصلا نمی تونم تحمل کنم .پروتیینم به شدت بالاست 

سونوگرافی که گفت کلیه ش اسیب دیده انکار بهم یه شک وارد کرد کلا حالم بد شده ،تا سونو دوم گفت سالمه ،

همش نگرانم میخوام تموم بشه 

خیلی از دفع پروتیینم درمان نمیشه وپیش رونده هست از این میترسم 

میدونم خیلی استرس میدم ولی باورکن دست خودم نیست 

جز اینجا هم جایی رو ندارم حلالم کنید 

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

اصلا نمی تونم تحمل کنم .پروتیینم به شدت بالاست سونوگرافی که گفت کلیه ش اسیب دیده انکار بهم یه شک وار ...

ن عزیزم تایپکهای خودتن .من چرا حلال کنم❤️

فقط میگم قوی باشه..زندگیت پر از پستی بلندی.قرار نیست با ی اتفاق اینجوری بهم بریزی

عزیزم دقیقا ۳ ماه پیشم به من گفتن ۸۰ درصد کلیه هات از دست دادی من تازه میخواستم عروس بشم چه غوغایی ش ...

دختر منم سونوگرافی بردمش ،گفتدکلیه چپ داره کوچیک میشه کلیه راست مشکل داره ،انقدر ترسیدم .بردم یه جای خوب گفت کلیه هیچ‌مشکلی نداره بافت کلیه ش همینحوری هست خدا میدونه چی کشیدیم

بعد جواب ازمایشش اومد که خونش خوب بود خدارو شکر پروتیین زیاد دفع میکنه ،تو ازمایش 24ساعتم نشون داد زیاد 

ولی دکتر گفت باید مطمئن بشیم ببینم در حالت ایستاده فقط دفع داره یا همیشه،دفع در حالت ایستاده نگرانی نداره وبه کلیه اسیب نمیرسه ولی دفع دائمی میرسه 

ماهم چندبار ازمایش بلافاصله از خواب بیدار میشه رو انحام دادم که گاهی منفی وگاهی مثبت شده که دکتر گفت یه جای معتبر تکرارکن 

ن عزیزم تایپکهای خودتن .من چرا حلال کنم❤️فقط میگم قوی باشه..زندگیت پر از پستی بلندی.قرار نیست با ی ا ...

عزیزی 

دلم خیلی اشوبه دیگه هیچی برام مهم نیست فقط سلامتی 

دختر منم سونوگرافی بردمش ،گفتدکلیه چپ داره کوچیک میشه کلیه راست مشکل داره ،انقدر ترسیدم .بردم یه جای ...

درست میشه عزیزن مطمئنم

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️