2777
2789

آیا امیدی هست ماهایی که بی پولیم هم قبول بشیم ؟🙂💔

کتاب کنکور ندارم‌ و تدریس هام از تلگرام دانلود میکنم که اونا هم ناقصن‌ بعضی هاشون‌ 

رتبه یک‌ سیزده تا موسسه رفته و برا هر درس چند تا

معلم داشته‌ 

❤️🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا حواشی کنکوره عزیز من ،بابا بیخیال که چنتا موسسه رفته یا چیکار کرده،شما که داری از تدریس ها استفاده میکنی،استاد که چوب جادو نمیشه،حالا چون استاد نداری یا فلان چیز رو نداری نباید بخونی؟باید ول کنی ؟نه عزیز من ،اگه اینا رو نداری ،نمیگم تاثیر گذار نیست ،هست ولی باید اون ۲۰ تا ۴۰ درصد کار رو خودت جبران کنی،مسیر برای این رقابت راحت نیست 

رتبه ۳ کنکور ریاضی سال ۹۶ رو ای کاش یه نگاه بندازین.من هر موقع می بینم واقعا اشک تو چشمام جمع میشه

الان سال ۹۶ نیست 

الان ۱۴۰۴ هست 

از ۹۶ تا الان همه چی تغییر کرده 

قیمت های محصولات تغییر کردن 

سوالات کنکور سخت شدن 

نهایی در حد کنکور اضافه شده 

❤️🦋

اینا حواشی کنکوره عزیز من ،بابا بیخیال که چنتا موسسه رفته یا چیکار کرده،شما که داری از تدریس ها استف ...

من تدریس خوب ندارم متأسفانه 

قبلا تو تلگرام خوب میذاشتن‌ ولی تازگیا‌ همه تدریس ها رو از تلگرام جمع کردن  و یه هزینه ای میگیرن بعد فیلم هارو میفرستن‌ که اونم من برا یکیش واریز کردم ولی فیلم هارو نفرستاد

❤️🦋

الان سال ۹۶ نیست الان ۱۴۰۴ هست از ۹۶ تا الان همه چی تغییر کرده قیمت های محصولات تغییر کردن سوالات کن ...

عزیزم من همچین غریبه نیستم با کنکور.

خواهرم همین امسال رتبه اش ۱۲۰۰ شد.

اون بنده خدا بورسیه بود

همه کتاباش اهدایی خود قلم چی بودن .

عزیزم قبول شدن با یکم تلاش و همت شدنیه ولی با توجیه سریع میشه گفت نمیشه من نمیتونم فلان بهمان.

سال ۹۶ انقدر دوره نسبت به ۴۰۴؟

یعنی حاضر نیستی حرفاش رو کامل بشنوی؟

انگیزه این پسر ، اعتماد به نفسش ، همه چیش آدمو میخ کوب میکنه.

شکافتیم و دَریدیم و سوختیم ز جَهل...🩶

عزیزم من همچین غریبه نیستم با کنکور.خواهرم همین امسال رتبه اش ۱۲۰۰ شد.اون بنده خدا بورسیه بودهمه کتا ...

شاید اون هوش داشته که تونسته بدون تدریس بخونه 

بعدشم خونه ما جای خوبیه و شغل پدرم خوبه و قلمچی اصلا بورسیه نمیده بهمون‌ 

❤️🦋