2777
2789

بچه ها منو دختر خالم دو تا بسته جدا داشتیم هر دوشون مقصد خوزستان ولی شهر های جدا بعد دوتاش سه شنبه ارسال شدن و چهارشنبه رهسپار خوزستان شدن و آخرین اطلاعش تو سایت پست زده بارگیری جهت ارسال ولی هنوز که هنوزه نرسیده

و شاپ هم گفته بسته های تهران که همون روز ارسال شدن رسیدن(مبدا بوشهر بود ۴ ساعت کلا راهه تا مقصد)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت میگی آخرین اطلاعات زده بارگیری جهت ارسال . اگه رهسپار شده بود میزدن رهسپار شده به فلان مقصد به حرف شاپ گوش نده که اونا بعد اینکه بسترو تحویل. پست میدن هیچ اختیاری ندارن 

خب زنگ میزنم به شماره ۱۹۳ میگه رهسپار شد

اونا هم با همون کد رهگیری خودتون تو سایت نگاه میکنن میگن . همون چیزی که به شما نشون داده شده به اونا هم  نشون میدن . احتمال زیاد همون رهسپار شده  . صبوری کنید میرسه.  اگه نرسید برید اداره پست شهرتون یه سر بزنید اگه بازم نبود از آنلاین شاپی که سفارش دادید بخواید پیگیری کنن در نهایت اگه بازم نرسید میتونید شکایت کنید ولی کار به اینجا ها نمیکشه نگران نباشید میرسه 

اونا هم با همون کد رهگیری خودتون تو سایت نگاه میکنن میگن . همون چیزی که به شما نشون داده شده به اونا ...

صبح زنگ زدم اپراتورشون گفت پنجشنبه رهسپار شده صبوری کنید فردا میرسه ولی من چشمم آب نمیخوره

آنلاین شاپ گفت فردا میرم حضوری پیگیری میکنم

بنظرت فردا میارن؟اخه ۴ تا۳ روز کاری همیشه میرسهالان ۵ روز شده

نگران نباش بابا ۵ روز که چیزی نیست تا ۱۰ روز کاری طبیعیه طول کشیدنش . اولین بار چیزی سفارش دادید؟ منظورم اینه از روال عادی اداره پست شهرتون خبر ندارید ؟ من خیلی برام پیش میاد رهسپار میکنن چییزی نمیزنه ولی وقتی میرسه به شهرمون میزنن که رسید

نگران نباش بابا ۵ روز که چیزی نیست تا ۱۰ روز کاری طبیعیه طول کشیدنش . اولین بار چیزی سفارش دادید؟ من ...

نه بابا خیلی سفارش میدم همیشه نهایتا دیگه چهار روز 

همیشه ام راس ساعت ۳ ظهر در خونه بود پستچی

نگران نباش بابا ۵ روز که چیزی نیست تا ۱۰ روز کاری طبیعیه طول کشیدنش . اولین بار چیزی سفارش دادید؟ من ...

اخه میدونی 

مشکل فقط خوزستانه وگرنه تهران و مازندران اینا بستشون رسیده

اخه میدونی مشکل فقط خوزستانه وگرنه تهران و مازندران اینا بستشون رسیده

خب به طول راهو نحوه کارکرد  اداره پست اون شهر خیلی ربط داره ‌. شاید کم کاری کردن . من یه بسته از رفسنجان داشتم  ۲۰ روز طولش دادن اولین بار بود چنین چیزی میدیدم