2777
2789

من باشگاه میرم بعد اونجا یه دختری اومد سمتم شمارمو گرفت گفت با همدیگه دوست باشیم نم گفتم اوکی صحبت می‌کنیم حالا یه روز حرف زدیم خوب بود فقط یه خورده به نظرم آدم عجیبی بود 

بعد دیدم دو روز  پیام‌هامو خیلی دیر جواب میده طوری که صبح پیام میدم نصف شب جواب میده منم بهم برخورد خیلی محترمانه گفتم این دور از ادب و احترامه این رفتار!

یک جوری پرید بهم طومار طومار مثل این آدمای لات کوچه خیابونی حرف زد انگار مثلاً دوست پسرشم ازم طلب داره😐😐 یه جوری برخورد کرد سرم درد گرفت اصلاً از چرت و پرتاش

اصلاً چندشم شد از رفتارش بعدش عذرخواهی کرد منم خیلی محترمانه باهاش صحبت کردم اصراری هم برای رفاقت باهاش ندارم چون از آدمای عصبی و روانی خوشم نمیاد نمی‌تونم تحملشون کنم 

حالا این دیوونه نمی‌دونم چرا خودشو چسبونده بهم/:

جوری حرف می‌زنه انگار از خدامه باهاش رفیق باشم😂😑

از اونجایی که باهاش چشم تو میشم می‌خوام با دعوا صحبتو تموم کنم ولی نمی‌خوام ریخته شه تو زندگیم ببینم خیلی تو مخیه چه جوری دکمشو بزنم؟!😮‍💨🤕

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍

حالا سمی و دیونه و روانی که نیست

ولی تو هم دیر جوابش بده کاری نداره که. 

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا سمی و دیونه و روانی که نیستولی تو هم دیر جوابش بده کاری نداره که.

نه والا شما اگه پیام‌هاشو بخونی طرز صحبتشو ببینی حالت به هم می‌خوره انقدر یه آدم بد اخلاق و تندخو می‌تونه باشه آخه 

تحملش سخته برام کلاً می‌خوام باهاش رفاقت نکنم 

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍

نه والا شما اگه پیام‌هاشو بخونی طرز صحبتشو ببینی حالت به هم می‌خوره انقدر یه آدم بد اخلاق و تندخو می ...

کم کم سرد جواب بدی میفهمه خودش

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

بلاک کنتوی باشگاه هم محلش نذار، نگاه نکن

مشکلم فقط اینجاست بخوام نخوام حریف تمرینیم میشه توی باشگاه یعتی ناخواسته هم که شده باید اونجا تحملش کنم

خب پيام نده در تماس نباش اونجام حرف نزنولي فكر كنم تو بيشتر فكر كردي دوست پسرت هست دير جوابت داده نا ...

عزیزم چه ربطی داره این اوج بیشعوری و بی‌شخصیتی یه آدمو می‌رسونه که توی روزای اوایل آشنا شدنت با یه نفر انقدر دیر جوابشو بدی که رسماً بهش توهین کنی با این رفتار خیلی بی‌شخصیتیه

عزیزم چه ربطی داره این اوج بیشعوری و بی‌شخصیتی یه آدمو می‌رسونه که توی روزای اوایل آشنا شدنت با یه ن ...

خب شايد كار داره سرش شلوغه گذاشته سر فرصت بياد جواب بده

منم همينطورم البته برا اينكه بعضيا بهشون بر ميخوره تنظيمات گوشيم طوري هست ك طرف مقابل متوجه نشه من خوندم

ولي شما از اوناي هستي ك تا يكي دير جواب بده هزار تا فكر و خيال ميكني اعتماد ب نفست رو بيشتر كن 

خب شايد كار داره سرش شلوغه گذاشته سر فرصت بياد جواب بدهمنم همينطورم البته برا اينكه بعضيا بهشون بر م ...

نه بابا نمیدونی شما 

این بیکار تر از این حرفاست 

پرو پرو میگه اینستا گردی می‌کنم وقتی برا تلگرام جواب دادن ندارم 😐😂😂 اوج بی احترامی این