2777
2789

من دوماهه با ی پسره آشنا شدم 

اون سی سالشه طلا فروشه قیافه ای خیلی مردونه و خوبه 

من ۲۵ سالمه شاغلم خوشگلم و…. خوبم 

لطفا با دقت حرفامو بخونید و نظر بدید 

اهل زنگ و تماس نیست واقعا روزای اول بهم گفت من چون بهش علاقه ای نداشتم زیاد برام مهم نبود اما الان خیلی این اخلاقش داره اذیتم میکنه 

هر موقع خودم زنگش بزنم جوابمو میده پیشم بوده انفاقی گوشیش باز کرده دیدم هیچی نیست تو گوشیش کلی پیام نخونده داشت 

بیرون ک میریم همه چی خوبه عالیه هیچی کم نمیزاره اگه بره مغازه بگه چی میخوری بگم هیچی کلیییی خوراکی میخره  واسم گل خریده اما همین ک میام خونه انگار نیست دیگ وجود خارجی نداره 

بچها زن نداره میشناسمش ی رفیق داره کافه داره همیشه منو میبره اونجا رفیقشم منو دیده 

نمیدونم صبور باشم ببینم نتیجه چی میشه یا ول کنم 

هفته پیش بلاکش کردم اصلا مهم نبود براش پیامم میداد با ی خط دیگ زنگ میزد اصلا نمیگفت چرا قهر کردی یا چته همینجوری اینستا فیلم عاشقانه و این چیزا میفرستاذ

ساعت ۹ شب هم بعد کارش زنگ میزد منم جواب نمیدادم باز فردا شب ساعت ۹ میزد 

منم آشتی کردم باهاش بعد ی هفته دیشبم همو دیدیم الان باز اعصابم ریخته بهم🥲🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از یه آدم ۳۰ ساله انتظار بچه ۱۴ ساله رو داری ، علتش همینه اینایی هم که بالا گفتن واا چه مزخرف خودشون ...

بنظرم خودتون باید14سالتون باشه عزیز

وگرنه ربطی به سن و سال نداره .

اون اقا ایشونو فقط برای وقت گذرانی میخوان نه چیز دیگ کسی باشه ک دم دستش باشه

ببین عزیزم زیبایی و شغل و این چیزا لازمه ولی کافی نیس

اگه قراره کسی مال من نباشه هرچی به اون ربط داره هم مال من نمیشه پس اول باید حالت با اون شخص خوب باشه بعد عوامل دیگه 

ضمن اینکه مگه میشه یه کسی هیچ حسی به ادم نداشته باشه و ادعا کنه یا ما برداشت کنیم علاقه ای هست یا ارتباط سالمی هس 

کلا کات کن اگه دوست داشت بر میگرده اگه نه بره دنبال زندگیش 

ببین عزیزم زیبایی و شغل و این چیزا لازمه ولی کافی نیساگه قراره کسی مال من نباشه هرچی به اون ربط داره ...

گفتم که بین حرفام هفته پیش بلاکش کردم اصلا هم جواب زنگاش نمیدادم هر شب ساعت ۹ بهم زنگ میزد جوابشو نمیدادم 

باز فردا شب زنگ میزد 🥹

من تو ی رابطه بودم روزی دو سه بار زنگم میزد کلی قربون صدقم میرفت 

یبار بلاکش کردم رفت ک رفت 

بعد چتشو با یکی دیگه دیدم همون حرفای ک بمن میزد به یکی دیگم میزد 

از یه آدم ۳۰ ساله انتظار بچه ۱۴ ساله رو داری ، علتش همینه اینایی هم که بالا گفتن واا چه مزخرف خودشون ...

نمیدونم چیکار کنم خودم نمیتونم تحمل کنم اینارو سختمه واقعا نیاز به توجه محبت و عشق دارم ازش  اون دوساعتی ک پیششم منو سیر نمیکنه 

گفتم که بین حرفام هفته پیش بلاکش کردم اصلا هم جواب زنگاش نمیدادم هر شب ساعت ۹ بهم زنگ میزد جوابشو نم ...

بله همه جوره ش هس بخاطر همینم امار طلاق بالاس ولی کسی که میاد خواستگاری و ثبات رفتاری داره احساساتم به جاش داره قابل اعتماد تره شمام اگه کسی میاد بی رد در وایسی همون اولش بگو اشنایی برای ازدواج ، نیستی خدانگهدار