2777
2789
فدات یکم اب و گلاب درس کن بپاش ب گلا و تو خونه حال و هواش بلندت میکنه. گردگیریم تموم شداااارفتم اشپز ...

منم فعلا از صبح به زور یه غذا درست کردم و ظرف هام رو شستم همین 🙃

جمع کردن بقیه ی ریخت و پاش های خونه هم بماند 🥴

ممنون از حس خوبت، ممنون از انرژی مثبت ات 🌹🌹🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودت ببین کجاها ضعف داری یا از دوستی خواهری کسی بپرس

خوب از نظر خودم نهایت تلاشم رو میکنم سعی میکنم به کسی بی‌احترامی نکنم،چون خودم زود رنجم احساس میکنم طرف مقابلم هم همینجوریه خیلی تو حرف زدنم دقت میکنم

به جرئت میتونم بگم به کسی تیکه نمی‌ندازم وقتی ناراحت بشم رک میگم 

ولی در عین حال سعی میکنم خیلی ناراحت نشم از کسی اگه چیزی گفت به روی خودم نمیارم به دل نمیگیرم

منم فعلا از صبح به زور یه غذا درست کردم و ظرف هام رو شستم همین 🙃جمع کردن بقیه ی ریخت و پاش های خونه ...

قربونت عزیزم.. 

خوبه دیگ از من جلوتری پس

تازه دارم نهار میپزم😃

اینم خودش یه کاریه دیگ 

جارومو انداختم گردن دخترم

اتاقام ک مال خودشونه اصلا دست نمیزنم

دیگ میمونه یخچال.  و  کابینتا 

کابینتام میزارم برا مهر دیگ.. انشالله 

💕💕💖💖💖💕💕 

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐 

قربونت عزیزم.. خوبه دیگ از من جلوتری پستازه دارم نهار میپزم😃اینم خودش یه کاریه دیگ جارومو انداختم گ ...

من ناهارم رو خوردم و سفره رو جمع کردم و ظرف های نشسته ناهار رو گذاشتم تو سینک 🙃 و اومدم دراز کشیدم و گوشیم رو گرفتم دستم 

نمیدونم شهر غریب ازدواج کردم اینطوری شدم؟ نمیدونم افسرده شدم؟ نمیدونم تنبلیم میاد به کارها؟ نمیدونم شاید بیش از اندازه با گوشی دارم ور میرم؟ نمیدونم چرا همش خوابم میاد 

در کل چند روزه، روزام شده همش خوابیدن و ور رفتن با گوشی 😔

آره شبکه تماشا

ساعت چند ؟

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

من ناهارم رو خوردم و سفره رو جمع کردم و ظرف های نشسته ناهار رو گذاشتم تو سینک 🙃 و اومدم دراز کشیدم ...

قربونت بشم.. 

لابد بدنت نیاز داره 

اشکال نداره

منم برام پیش میاد 

ظرفا رو ک دیگ نگو میزارم با شام پختن میشورم

میگذره بیخیال.. 

بدنت کم خواب شده.. خواب نیاز داره

من اول تابستون اینجور شدم.. 

تقریبا یه ماهی بود دیگ خوب شدم 

بگیر بخواب کار همیشه هست.. 💕💖

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐 

به جداییو توی بدترین حالت ممکن هستمکسی راجع به ذکر یاودود چیزی میدونه کمک ام کنه؟

چرا اخه دلیلش چیه

من خودم اعتقادی ندارم به این ذکرا

•𓃠•به من نگو میو؛ ما دیگه هیچ میویی با هم نداریم•𓃠•

تو فکر اینکه با این شکم بالا اومده اونهمه کار نکرده دارم شاغلم هستم از هیچکس هم کمک نمیگیرم چه اخلا ...

از اقای شوهر کمک بگیر

همونم خوبه باز.. دستت درد نکنه 😜افیت باشه.. زحمت منو کم کردی 😂😇

فدای تو😘😂اره دیگه چقد بفکرتم😂

ساعت چند ؟

شبا ساعت  12 

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍