2777
2789
عنوان

ای کاش زن نبودم

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 29 پست
ممنونم عزیزم.همچین خوشبختم نیستما ولی خب حس میکنم از مردا قوی ترم(روحی‌منظورمه)

پس امیدوارم روزی بیاد که از ته دل احساس خوشبختی کنی.

دعا می کنم همه ی هم جنس هام به آرامش برسن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی از مردا واقعا خیلی خوبن که دمشون گرم واقعااما بعضیا بدرد دستمال هم نمی‌خورن

اکثرشون احترامی واسه زن قائل نیستن 

من مردی که واقعا به زنش اونطور که باید احترام بذاره تا حالا ندیدم

مشکل از خودمونه برای اینکه از خانواده تون فرار کنید میرید با بدتر از اونا مرد مکمل ما نیست

چقدر زیبا 👌

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

تو گیر آدم درستش نیفتادی وگرنه وظیفه ایی نداری که کار کنی و مرد باید مخارج زن رو در حد توانش تامین ک ...

مجردم پسرا اکثرا دنبال زن شاغلن 

اولین چیزی که میپرسن شاغل بودن یا نبودنمه 

دارم اکثریت و میگم شاید یه سریا مث من هیچوقت اون ادم درست و همه چی تموم و پولداری ک میگید به پستشون نخوره

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

پس امیدوارم روزی بیاد که از ته دل احساس خوشبختی کنی.دعا می کنم همه ی هم جنس هام به آرامش برسن

ممنون عزیزم.ان شاءالله شما هم به زودی بهترین اتفاقا رو تجربه کنی

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

منکه زن بودنم رو دوس دارم چون ازمردا بدم میاد اکثرشون پست فطرت و خیانت کارن اصلا انگار ذره ای وجدان ندارن انگار حیوونن آدم نیستن اگه دقت کنی اکثر قتل جنایت ها تجاوز ها دزدیها خیانتها همشون کار این جنس نجسه خشونت و جنگ و درگیریها همه اش از سمت این مرداست  پس به اینکه یه زنی افتخار کن فقط ایکاش ماهم اندازه مردا زور داشتیم تا بتونیم ازخودمون دفاع کنیم

اکثرشون احترامی واسه زن قائل نیستن من مردی که واقعا به زنش اونطور که باید احترام بذاره تا حالا ندیدم

من دیدم 

به اونا مرد نمیگن گلم نر هستم

🧚🏻‍♀️با ۴ برادر حکم ملکه رو تو خونه دارم 🧚🏻‍♀️

نه که الان هیچ زنی کار نمیکنه بیرون و شاغل نیستنسل ما که خیلیا هم شاغلن هم خونه دار هم بچه داری میکن ...

گفتم که کار کردن زن اختیاریه ولی کار کردن مرد اجباریه و وظیفش هست الان خیلی از خانما چون مخارجشون کفاف زندگی رو نمیده معرفت به خرج میدن و شاغل میشن و خیلیاشونم از شاغل بودن لذت میبرن ولی مسئولیتی در قبال کار کردن و تهیه مسکن ندارن

گفتم که کار کردن زن اختیاریه ولی کار کردن مرد اجباریه و وظیفش هست الان خیلی از خانما چون مخارجشون کف ...

دارید از نظر قانونی میگید درسته؟ 

وقتی اکثر پسرا کشش ندارن خرجی زن و بچه بدن  دیگه اختیار نیست اجباره کار نکنه زنه دیگه از کجا بیارن بخورن؟همه که شغل پر درامد و بابای پولدار ن‌دارن 

همونجوری ک دارم میگم اکثرا دنبال دختر شاغل میگردن پسرا برای ازدواج یا دختری ک باباش کمک کنه و پولدار باشه

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

بعضی از مردا واقعا خیلی خوبن که دمشون گرم واقعااما بعضیا بدرد دستمال هم نمی‌خورن

آره کاملا درسته ولی به نظرم باید تو انتخاب همسر قبل ازدواج باید وسواس به خرج داد و هر مردی رو نباید به عنوان همسر قبول کرد متاسفانه خیلی از دخترا به دلیل فرار از خونه پدری یا عشق و علاقه یا تیپ و ظاهر یا نبود خواستگار یاهر دلیل بی منطق جوری همسر انتخاب میکنن که بعد ازدواج میفهمن از چاله افتادن تو چاه

دارید از نظر قانونی میگید درسته؟ وقتی اکثر پسرا کشش ندارن خرجی زن و بچه بدن دیگه اختیار نیست اجباره ...

ببین نگاه عزیزم مرد قبل ازدواج شرایطش رو برای خانم بیان میکنه مثلا مستاجره خونه نداره و دختر با آگاهی به شرایط پسر باهاش ازدواج میکنه پس یه جاهایی به خاطر انتخابش از خود گذشتگی نشون میده و شک نکن که چون خلوص نیت داره خدا هم براش جبران میکنه

وا پس مردا باید چی بگن که مسئولترن و باید از صبح تا شب جون بکنن برا مخارج خانمشون به نظرم تو زندگی ن ...

زنا که سختیهاشون بیشتره 

هم کار میکنن هم خونه داری و بچه داری

﴿﴿برای کسی که ميفهمد، هيچ توضيحی لازم نيست و برای کسی که نمیفهمد، هر توضيحی اضافه ست آنان که ميفهمند عذاب ميکشند و آنان که نمیفهمند عذاب ميدهند﴾﴾ (( انسان احمق حقیقت را میداند، حقیقت را میبیند اما همچنان دروغ را باور دارد پس سخت است فهماندن  چیزی به کسی که سود و منفعتش در نفهمیدنش است)).                                                                         نرود میخ آهنین در سنگ.... بعضی وقتها با تعجب به حرفهای طرف مقابل گوش میدم که اینهمه حجم بزرگ  از بی عقلی و نفهمی رو چطور تو کله ای به این کوچیکی جا داده... پس یاد گرفتم با احمقها بحث نکنم و بزارم در دنیای احمقانه خودشون بمونن🚫❌                     چون مراقبم که وقت و انرژی با ارزشم رو برای افراد احمق و نادان خرج نکنم، وقتم رو فقط برای افرادی خرج کنم که ارزشش رو دارن.... یاد گرفتم  با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند.... از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز هم از من بیزار خواهد بود... تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم... یادمان باشد که حتی اگر برای مردم دراز بکشید تا از رویتان رد شوند، بسیاری از آنها شاکی خواهند بود که به اندازه‌ی کافی پَهن نیستید!

گفتم که کار کردن زن اختیاریه ولی کار کردن مرد اجباریه و وظیفش هست الان خیلی از خانما چون مخارجشون کف ...

مجبور میشن زنها هم کار کنن یه گوشه زندگی رو بگیرن

با این وضعیت که هر سال گرونی و تورم بیشتر میشه دیگه چاره ای نداره لطف کردن و لطف میکنن میره کنار

﴿﴿برای کسی که ميفهمد، هيچ توضيحی لازم نيست و برای کسی که نمیفهمد، هر توضيحی اضافه ست آنان که ميفهمند عذاب ميکشند و آنان که نمیفهمند عذاب ميدهند﴾﴾ (( انسان احمق حقیقت را میداند، حقیقت را میبیند اما همچنان دروغ را باور دارد پس سخت است فهماندن  چیزی به کسی که سود و منفعتش در نفهمیدنش است)).                                                                         نرود میخ آهنین در سنگ.... بعضی وقتها با تعجب به حرفهای طرف مقابل گوش میدم که اینهمه حجم بزرگ  از بی عقلی و نفهمی رو چطور تو کله ای به این کوچیکی جا داده... پس یاد گرفتم با احمقها بحث نکنم و بزارم در دنیای احمقانه خودشون بمونن🚫❌                     چون مراقبم که وقت و انرژی با ارزشم رو برای افراد احمق و نادان خرج نکنم، وقتم رو فقط برای افرادی خرج کنم که ارزشش رو دارن.... یاد گرفتم  با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند.... از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز هم از من بیزار خواهد بود... تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم... یادمان باشد که حتی اگر برای مردم دراز بکشید تا از رویتان رد شوند، بسیاری از آنها شاکی خواهند بود که به اندازه‌ی کافی پَهن نیستید!