2777
2789
تو مرحله گزینش خودشون میبینن که عینک استفاده می‌کنی اگر خیلی حساس باشن وهمونجا خودشون رد میکنند ولی ...

کاری که انجام میهوام استخدام بشم کارمند سادس،لازمه بگم لنز استفاده کردم توی طب کار یا نه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من‌هر روز دارم از ملت داخل طب کار  تست میگیرم برای معاینات دوره‌ ای و یه تعدادی هم هر روز بدو استخدام‌ هستند 

همیشه کسایی که بدو استخدام هستند مثل شما استرس‌ دارند 

نمی‌خواد اصلا استرس‌ داشته باشی

بینایی شما رو یه بار بدون لنز یا عينک که استفاده می‌کنید چک میکنند و یک‌بار همراه اون 

و اگر هم همان طور که گفتید انشالله قراره کارمند بشيد حالا من دقيقا کارتون رو نمیدونم چيه 

ولی در کل مشکلی در معاینات بدو استخدام نخواهید داشت 

خيلي ها هستند که چشم هاشون ضعيف هست حالا با شماره چشم های مختلف 

اخه برای من خیلی ضعیفه،ولی کارم با ابزار و کار خاص نیست

شماره چند يعني؟

با عينك ميتوني صفحه مانيتور رو درست ببيني ؟ ميتوني كاراي اداري انجام بدي؟

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

من‌هر روز دارم از ملت داخل طب کار تست میگیرم برای معاینات دوره‌ ای و یه تعدادی هم هر روز بدو استخدا ...

اگر كسي طب كار نره توي شركت خصوصي هم كار كنه مشكلي هست؟

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره