2777
2789
عنوان

فکر میکردم برگردم خونه ی بابام بهتر از خونه ی شوهرمه ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 70 پست
۵ ماه

چرا اینقد زود میخوای شوهر کنی از شوهر اول چه خیری دیدی که حالا عجله داری واسه ازدواج حداقل بگذار چن سال بگذره بعد ازدواچ کن واسه ازدواج کردن دیر نمیشه ولی مثل من عجله کنی انتخاب کنی یه عمر پشیمونی داره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل خونواده من اصلا حامی نیستنحالا من شوهرم در این حد بد نیس فقط یکم بداخلاقه بعضی اوقات میرم خونه ب ...

خانوادت از اونایی ان که اگه خداااای نکرده جدا بشی زیر سرکوفت ها و تحقیر هاشون له میشی 

آقایون علاف نی نی سایتی درخواست دوستی ندید لطفا

نه اتفاقا منظورشون از شوهرداری هم دقیقا همینهتو یه کاری سیگار نکشهتو یه کاری کن دست بزن نداشته باشهف ...

آخیش چه عجب یکی حرف دل منو زد بچه که نیس ۳۰ سالشه

چرا اینقد زود میخوای شوهر کنی از شوهر اول چه خیری دیدی که حالا عجله داری واسه ازدواج حداقل بگذار چن ...

خیلی غصه میخورم از همسن و سالام عقب موندم 

عجله نکن من ۸ ساله جداشدم هنوز آدم مناسب خودمو پیدا نکردم

من ۲۷ سالمه تا بخوام چند سال صبر کن که پیر شدم😔

ولی خب همونطور که شما میگید آدم مناسب نیست 

عمرم بیهوده تلف شد از این غصه میخورم که از همه همسن و سالا و دوست و رفیقا عقب موندم

خیلی غصه میخورم از همسن و سالام عقب موندم

منم ۲۶ سالمه یک سال ازت کوچک ترم منم ذهتیت شما رو داشتم که از همسن و سال هام عقب افتادم خیلی هاشون بچه دارن ولی باید به شرایطتت نگاه کنی نه به آدما 

آخیش چه عجب یکی حرف دل منو زد بچه که نیس ۳۰ سالشه

دیواری کوتاه‌تر از زن پیدا نمیکنن تا یه چیزی میشه تو بلد نیستی تو چیکار کردی و...

یه بار نمیگن یعنی آدم سی ساله خودش عقلش نمیکشه نباید خیانت کنه؟ اگه مشکلی هم هست بره حرف بزنه اصلا جدا شن

خودش عقلش نمیکشه نباید همسرشو کتک بزنه؟

خودش نمیدونه سیگار بده مضره؟

اینا رو نمیگم که بگم همسر شما بده و طلاق بگیر نه من تو ماجرا نبودم شرایط رو نمیدونم این تصمیمیه که تو باید خودت بگیری

گفتم که بگم اگه بهت حس ناکافی بودن میدن اگه تو رو مقصر میدونن از این زاویه هم نگاه کنی 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم