2777
2789
عنوان

فکر میکردم برگردم خونه ی بابام بهتر از خونه ی شوهرمه ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 70 پست
بخدا بخام یه ایرادبگیرم ازش نیست چهارساله ازدواج کردیم تاحالا با هم دعوا وقهر نکردیم

خدارو شکر خب حالا چجوری پیداش کردی 😁

سنتی بود؟

آقایون علاف نی نی سایتی درخواست دوستی ندید لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب پس ازدواج نکردن بهتر نیست ؟خیلی ریسک بزرگیه اونم ازدواج دوم

تو که یه بار تجربه کردی، چه خیری دیدی؟ 

آدم عاقل، دو بار از یه سوراخ گزیده نمیشه.

چشمتو باز کن، حواستو جمع کن، عاقلانه تصمیم بگیر. این تفکر هم که از بقیه عقب میفتی را بنداز دور. چند سال بگرد، از جوونیت لذت ببر تا ایشاله یه بخت خوب نصیبت بشه.

بچه که نداری؟؟

من ۲۷ سالمه تا بخوام چند سال صبر کن که پیر شدم😔ولی خب همونطور که شما میگید آدم مناسب نیست عمرم بیهو ...

اره دقیقا منم مثل تو از همه ی هم سن و سالام عقب موندم بدبختی سرکارم نزاشتن برم الان بیکارم نصف عمرم تو خونه گذشته 

به نام 

چرا جدا شدی عزیزم؟

پسرعموم بود دوسش نداشتم من از ۱۳ سالگی اسیرشدم تا الان که ۲۸ سالمه دارم تاوان این ازدواج اشتباه رو میدم...وقتی فکر میکنم بهترین روزای عمرم گذشته قلبم آتیش میگیره هیچ کاری هم از دستم برنمیاد 

الانم یه خواستگار دارم از شانس گوه من ورشکست شده دیگ هیچ امیدی به آینده ندارم

به نام 

اره دقیقا منم مثل تو از همه ی هم سن و سالام عقب موندم بدبختی سرکارم نزاشتن برم الان بیکارم نصف عمرم ...

من بعضی وقتا پیش خانوادم احساس سربار بودن میکنم نمیدونم تا کی قراره زندگیم به همین منوال باشه واقعا سخته

آقایون علاف نی نی سایتی درخواست دوستی ندید لطفا

ازدواچ هندونه در بسته ست من میشناسم تحقیقات کامل کردن دوره شناخت هم داشتن اما خوب در نیومد

اجازه بدید نپذیرم

اون دیگه حتما باهم هم کف نبودن ،یعنی هر دو ممکنه آدمای خوبی باشن ولی بهم نمیخورن ،و حتما اینکه به این نکته توجه نکردن

وگرنه آدم تلاش کنه و توکلش به خدا باشه خداهم کمک میکنه

محاله ممکنه دوره آشنایی طولانی باشه و تحقیقات کامل و جامع باشه اما طرف نفهمه که معتاده ،دست به زن داره،هیزه، مردم آزاره، مال مردم خوره و ...

یه سری چیزا قابلیت پنهان کردن نداره در دراز مدت و با تحقیقات کامل