2777
2789
عنوان

کم مونده سکته کنم🙂

175 بازدید | 11 پست

اصلا حالم خوب نیست

طلا ۷ تومن بود ماه پیش شوهرم مجبورم کرد ۲۰ گرم بفروشم برای کاری که هیچ عجله ای نبود برای انجامش

کل طلاهایی که تا حالا خریدن دادم بهش

هرچی گفتم یک سال وایستا انگارنه انگار

تو این یک ماه ۲۵ تومن ضرر کردم

حالم خوب نیست

از اون طرف خواهرشوهرم همچنان پشت سرم گوه میخوره

شوهرم میگه برم باهاش حرف بزنم

گفتم اون وقتی که من متوجه نشده بودم چیا گفته باید میزدی دهنش الان که میبینی همه چی خراب شده بدرد من نمیخوره

دارم سکته میکنم از صبح خودمو نگه داشتم گریه نکنم الان دخترم داره میخوابه چراغو خاموش کردم دارم برای خودم زار میزنم

مگه حرف بقیه مهمه برات خدا رو شکر هیچ وقت ب حرف اطرافیانم پشیزی اهمیت ندادم و چنان سوختن دودش بلند شده

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه حرف بقیه مهمه برات خدا رو شکر هیچ وقت ب حرف اطرافیانم پشیزی اهمیت ندادم و چنان سوختن دودش بلند ش ...

آره وقتی یکی هرچی میخواد میگه گوه میزنه به زندگیم آخر میکه فلانی کم داره من باهاش کاری ندارم خیلی اعصابم خورد میشه

آره وقتی یکی هرچی میخواد میگه گوه میزنه به زندگیم آخر میکه فلانی کم داره من باهاش کاری ندارم خیلی اع ...

کم‌اون داره که پشت بقیه وزوز میکنه اندازه سر سوزن اهمیت نده ب حرفاش هر کی هم میاد بهت میگه فلانی چی گفت فکر کن نشنیدی جای میبینش راهتو کج کن اصلا نادیده بگیرش اینجوری میسوزه

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

کم‌اون داره که پشت بقیه وزوز میکنه اندازه سر سوزن اهمیت نده ب حرفاش هر کی هم میاد بهت میگه فلانی چی ...

تو فضای مجازی راجع من حرف میزنه

دلم میخواد جواب بدم آروم شم

خستم

حال خیلیامون همینه به بهانه های کمتر از اینا هم دل میترکونیمچند روز بگذره بهتر میشی

شوهرم میگه خیلی وقته خونه بابام نرفتیم و میدونم به زودی مجبورم میکنه برم

کاش تا اون روز بمیرم