2777
2789
راستی اسم این کتابه که برای فرهنگیان باید بخونی چیه یدونه کتابه یا دوتا؟

اسمش مهارت و معلمی و دین زندگی جامعه کنکور فرهنگیان مهروماه 

به نظرم این کتاب رو بخونی خیلی بهتره تا خود کتاب آقای قرائتی 

ههی داغ دلم تازه شد 😂🥲از اون طرف منم آدم دیدم با سهمیه با تراز ۶ هزار قبول شده پسرا که خوشبحالشون ...

هعییی کلا همه چی سهمیه بندیه....

ولی من با سهمیه و تراز ۱۰ هزارم دیدم رد شد

نمیدونم مثل اینکه به موضوع فضای مجازی اینام کار داره

ارهههه داداش دوست من رتبش ۲۰ هزار بود قبول شد😐😐😐😐😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینجا یه خانومی نکات خوبی گفتن 

شکلات فندقی تلخ 

اگر اشتباه نکنم بود اسمش

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰

نهایی بیشترین تاثیر رو داره واقعن خوب کار کن 

اما برای دعوت شدن باید کنکور فرهنگیان تو خوب بدی

استرس مصاحبه رو هم زیاد نداشته باش اون دو تا ترازت بالا باشه اینجا فقط امتیاز قبولی بگیری ترازت بالا نشه هم قبولی

با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍
خب پس خداروشکر یکم امیدوار شدم برای خودم خیلی بزرگش کرده بودم

اره زیاد بزرگش نکن...

اگ دینیتو ک باید بخونیو کامل بخونی هم درصد زیادیو میگیره

زیاد بزرگش نکن

میگم بیشتر بچسب به نهاییا و کنکور اصلیت این فقط ۱۵ درصده

ببین واسه کنکور که میخونی کنارش واسه مصاحبه هم خودتو آماده کن 

چون ردی تو مصاحبه فرهنگیان بیشتره تا تو کنکورش

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،
راستی سهمیه ۲۵ درصد هم دارم ولی تا حالا ازش استفاده نکردم تاثیری توی قبولی مصاحبه داره؟

اره همین که خانواده شهید هستی امتیاز داره تو مصاحبه 

با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍