2777
2789
عنوان

مامانم فهمید ک با یکی حرف میزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 32 پست
اره اما من ۱۸ سالمه تو خانواده ما خیلی بده این موضوع نمیدونی تو چ فشاریم

عزیزم لر هستی؟ منم لرم و اطرافم میبینم اقوامم چقدر حساسن رو این موضوع برای دختراشون

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم منم پشیمونم

عب نداره منطقی حرف بزن بگو بچگی کردم حق رو بده بهش. بگو حق باهاته دیگه اینکارو نمیکنم

فقط 41 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا لایک نکن عزیز...تیکر کنکور🌱.الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم...

مگه بچه ای گوشیتو بگیره؟ منطقی حرف بزن باهاش

بخدا میگیره الان یواشکی برداشتم ۱۸ سالمه این چیزا حالی‌شون نیس منو خیلی محدود‌میکنن الانم فهمیدن با یکی حرف میزدم خیلی خیلی بد شد خیلی تو فشارم

برای رسیدن به هدفم یه صلوات بفرستین لطفاً♥️

بخدا میگیره الان یواشکی برداشتم ۱۸ سالمه این چیزا حالی‌شون نیس منو خیلی محدود‌میکنن الانم فهمیدن با ...

اوه خب خانواده وقتی محدود گر هست نباید سوتی میدادی بهتره کات کنی با یارو تا بعد

مادرت فهمید اگر بوسیدمت فوری بگو / در احادیث آمده همسایه را اکرام کن 😶‍🌫️