2777
2789

باز میرم جهنم 

الان درد میکشم 

بمیرمم درد میکشم 

عدالت کحاست 

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی 

مهم نیست چشم هام باز باشه یا بسته باز توی تاریکی ام

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از هر سختی آسونی هست بی شک 

خدارو چه دیدی؟ شاید چند وقت دیگه همه چی اونقدر خوب و رویایی شد که ارزوشو داشتی

فقط 35 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

عدالتو وفتی میبینی که سعی کنی زندگی اینجاتو درست کنی

😏

بدتر ازون آدمایی ک فک. میکنی نابود میشن اما بعد خاک سپاری درحال انتخاب نوشابه نارنجی هستن یا مشکی

دیگران اصلا برام مهم نیستن 

مهم خداست که منو نمیبینه

بعد از هر سختی آسونی هست بی شک خدارو چه دیدی؟ شاید چند وقت دیگه همه چی اونقدر خوب و رویایی شد که ارز ...

خدا؟

خیلی وقته ندیدمش 

برای شادی منتظر نباش :) 

خداجان لطفا به قلبش نگاه کن. یه شادی بهش بده عمیق و از ته دل!!!! 

که بمونه سال ها براش

انگیزه بهش بده

روزای خوب و سفید بیشتر

و بیشتر

و بیشتر

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

خدا؟خیلی وقته ندیدمش

درست میشه به این چیزا فکر نکن چیزای خوب رو جذب کن 

فقط 35 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

برای شادی منتظر نباش :) خداجان لطفا به قلبش نگاه کن. یه شادی بهش بده عمیق و از ته دل!!!! که بمونه سا ...

مرسی عزیزم اما دعا دیگه از من گذشته