2777
2789
عنوان

پسرم اصلا گوش نمیده مامانا بیایین عصبی شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1219 بازدید | 86 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببرمش داد وبیداد راه میندازه بخدا روسری از سرم درمیاره میگم الانه دورازجونش سکته کنه

ببین من مخالف تنبیه بدنی  ام ولی یکی دو بار یه نیشگون اساسی ازش بگیر یعنی چی روسری از سرم در میاره داد و بیداد می‌کنه این ۴ روز دیگه بزرگ بشه می‌خوای چیکار بکنی

یه بار سه روز پوشکش نکردم مریض شد شوهرم داد و بیداد که بیخود پوشکش نکردی

واه بگو بدبختیش برا منه خجالت بکش با این سن دراز بکشه پوشک بشه حتی نباید بزاره ناحیه ی خصوصیش دیده بشه 

بنظرم همسرت ببر دکتر

خیلی دیر متوجه می‌شویم ک دوستان زیادی نداریم فقط آدمای زیادی رو میشناسیم😔

ببین من مخالف تنبیه بدنی ام ولی یکی دو بار یه نیشگون اساسی ازش بگیر یعنی چی روسری از سرم در میاره د ...

یه بار یه دست خیلی آروم براش انداختم بخدا در حد کوچیک چون دلم نمیاد کلی منم زد الان عادت کرده تا دستم بهش بخوره اونم میزنه یا بهش مسگم حرف نزن بامن من باهات قهرم چون رفتارت زشته اونم میگه توام حرف نزن

یه بار سه روز پوشکش نکردم مریض شد شوهرم داد و بیداد که بیخود پوشکش نکردی

دیگه از فردا صبح پوشکش نکن شوهرت گفت بگو خودت پوشک کن خودت عوض کن خودت ببر بشورش من دیگه نمی‌تونم این پسر اونقدری بزرگ شده که من نباید اندام خصوصیش رو ببینم

یه بار یه دست خیلی آروم براش انداختم بخدا در حد کوچیک چون دلم نمیاد کلی منم زد الان عادت کرده تا دست ...

متاسفانه بچه خوبی نتونستی تربیت بکنی و شکست خوردی تو این زمینه

ببرمش داد وبیداد راه میندازه بخدا روسری از سرم درمیاره میگم الانه دورازجونش سکته کنه

خودت تنها برو 

فیلم کاراشو بگیر یا دقیق زیر نظر بگیر یادداشت کن برو توضیح بده تا ی تشخیص روش بذارن.توی خواب ببرش 

حتی دارو بده بیحال باشه ببرش ولی لطفا سرسری نگیر.این بچه همینقدی نمیمونه بزرگ میشه بعدش دیگه دستت ب هیچجا بند نیستا

همون مدیر که رفتیم داخل پیش دبستانی رفتارش رو که دید گریه و اینا میکنه گفت نیارش تو روحیه اش تاثیر م ...

چ عجیبن اطرافیان تو .

کلا اول خودتو همسرتو درمان کن ...بعد بیا مسئولیت بچه ب عهده بگیر ...اونم پسر ک از ی سنی بعد کلا خیلی خیلی سخت میشه باهاش کنار اومد تا بیاد خودشو پیدا کنه .

خدا ب داد برسه 

میرم از تاپیک اعصابم بهم ریخت ازین همه شل بودن .

واه بگو بدبختیش برا منه خجالت بکش با این سن دراز بکشه پوشک بشه حتی نباید بزاره ناحیه ی خصوصیش دیده ب ...

همسرم درک نداره الان حدود پونزده روزه قهره محل کارش میخابه فقط به پسرم زنگ میزنه هر چی خاستی برین بخرین پسرمم هی میگه اینو میخام اونو میخام