2777
2789
عنوان

پسرم اصلا گوش نمیده مامانا بیایین عصبی شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1219 بازدید | 86 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من دخترعمم ۱۴ سالشه هنوز خودش برا خودش اب نیمرزه بخورهمامانش میارهبه نظرم شما هم مث عمم لوسش کردی

آره لوس شده باورت میشه چاییش رو با نی میخوره؟ کخ نکنه لیوان رو بلند کنه از رو زمین

عزیزم من تخصصی ندارم ک با حرف من خدایی نکرده تو دلت خالی بشه ولی تا جایی که اطلاعات دارم ی بچه کاملا نرمال این خصوصیات نداره

باید بچه ت ببری پیش کاردرمان یا مشاوره یا روانشناس تا تشخیص بدن مشکلش چیه.توی بچه ها هرچی زودتر تشخیص بدی راحت تر و زودتر میتونی درمانشون کنی.مشاورت شایداگاهی نداره که راه حل هاش جواب نمیده

الان انقدر در مقابل کوچیکترین چیز انقدر شل هستی و اقتدار نداری ....دو روز دیگه تو سن نوجونی ک بچه ها سرکش میشن ،میخای چکار کنی؟؟؟؟؟لابد میخای بگی بیا پسر عزیزم هرکار دوست داری کن بالاخره ی جیز از اب درمیاد.

مشاورتم عوض کن ...بچه ۶ساله ک نتونه کارای شخصی بهداشتیشو خودش انجام بده قطعاااااا ی مشکل اساسی داره.

در ضمن اگه ۶سالشه امسال باید پیش دبستانی بره.

اسی پوشک نکنش بنظرم بگو باید بری دستشویی بزار حتی خودش و خراب کنه ببین عکس العمش چیه خوب بزرگه فهمیده است تشخیص میده کی باید بره سرویس

اب میخاد بزار خودش برداره لباس خودش بپوشه خلاصه یکم بهش سخت بگیر انشالله مشکلت حل میشه

خیلی دیر متوجه می‌شویم ک دوستان زیادی نداریم فقط آدمای زیادی رو میشناسیم😔

عزیزم من تخصصی ندارم ک با حرف من خدایی نکرده تو دلت خالی بشه ولی تا جایی که اطلاعات دارم ی بچه کاملا ...

ببرمش داد وبیداد راه میندازه بخدا روسری از سرم درمیاره میگم الانه دورازجونش سکته کنه

میگه باهاش راه بیا هدیه بگیر ببرش پارک بازی کن.. بخدا همه کارا حتی بیشترش رو میکنم.. صدای همسایه درا ...

این باج دادن به بچه هست دیگه نکن...امتیازاتی که می‌دادی رو قطع کن من یه مادرم که طبق تجربه میگم فقط تحصیلات آکادمیک ندارم ولی اصلا حرفای بعضی از این به اصطلاح روانشناسان رو قبول ندارم نتیجه ی حرفاتون شده یه نسل تن پرور و خودخواه و لوس و پرنسس

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه گفتن لازم نیست کتاب گرفتم خودم باهاش کار میکنم

کی گفته لازم نیست؟ 

ببر لااقل بین بچه ها باشه ببینه چقدر زشته کارش .

تا کی بچه هاتونو میخاین تنگ دلتون نگه دارین؟؟؟رهاشون کنین بزارین ببینن بقیه چجورن ،خودشون توی چ جایگاهین