2777
2789
عنوان

یاد بی غیرتی شوهرم افتادم

354 بازدید | 31 پست

نامزدم که چند ماه عقد بودیم

میگفت باید مانتو کوتاه بپوشی 

شالتو بکش عقب تر موهاتو بریز بیرون 

اون مانتو شیکه رو بپوش(حالا کوتاه بالای زانو هم نه همونکه قدش اندازه بلوز بود) 

ظاهرش سوسول نبودا اصلا این مدلی نبود فکر کردم مث خودمه قبلش صحبت کردیم گفت با همین پوشش (من مانتویی ام مانتوی بلند یا عبا وحجابم کامله) ازت خوشم اومده ولی اینطور نبود بعد عقد میگفت خوشحال باش شوهرت ازادت میذاره ازادی من وقتی بود که منو همونطور که دیده بود قبول میکرد باهمون پوشش... میگفتم با یکی مث خودت ازدواج میکردی؟میگفت دنبال دختر پاک و چشم و گوش بسته بودم به میل خودم تغییرش بدم 

دروغگو و خودشیفته بود خصلتهای دیگه بماند چرا بعضیا اینطورین 

چرا خرشون از پل گذشت خودشونو نشون میدن؟ خیلی بدبین شدم به همه مردا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا متاسفانه بیخود شدن 

بیخوووود 

من با یه پسر 40 ساله دو هفته تو رابطه بودم حالمو با حرفاش بهم زد خاک عالم بر سرش 

حالا خودش سیاه زشت فقط قد و هیکلش خوب بود و تحصیلات و شغل عالی داشت ماهی 5060 حقوق میگرفت هااااار هارر شده بود  هر روز میگفت فلان دختر دافه فلان دختر سفید پنبه ایه 

ماهم یه فامیل داریم شوهرش بهش میگفت آرایش کن و روسری سرت نکن با من میای بیرون ابرو منو میبری با روسری 

بعد گندش دراومد چه آدم کثیف و هول و خرابی بوده الانم جدا شدن 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی