2777
2789
عنوان

عاقبت درس خوندن پرنسس شدنه

131 بازدید | 11 پست

جاریم تحصیلکرده هست پیراپزشکی 

اصلا دست به هیچی نمیزنه

تو خونه خودشون که بیشتر کارا برادرشوهرم میکنه 

تفریح که میریم یه صندلی مسافرتی با خودش میاره عینک دودی میزنه میشینه 

مهمونی ها خونه مادرشوهر مثل یه پرنسس میاد و میره خیییییلی شوهرش بهش احترام میذاره انقد پولدار و مستقله و اعتماد بنفس داره  البته اینم بگم با شوهرش خیلی خوب رفتار میکنه فقط زبون میریزه و سیاست داره اصلا دست به هیچ کاری نمیزنه 

اجزای قیافش خیییلی خوشگل نیست ولی همینکه قد بلند و سفید و بوره تو چشم میاد 

دختر خانومای نوجوون حالا هی برید کافه وقتتون و هدر بدید از ما گفتن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا ایشون شانسش زده گیر به آدم و یه خانواده درست افتاده 

پیشونی باید بلند باشه نگاه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

حرفتون کاملا به دختر ای نوجوون درسته ای کاش وقتشون رو الکی هدر ندن و آینده رو جدی تر بگیرن 👌

ولی اون چیزی که این خانم رو پرنسس و جذاب کرده شخصیت و سیاست و نوع رفتارش نه صرفا شغلش از نزدیکان من هم کادر درمان هستن ولی هیچ وقت چنین احترام و جذبه ای برای همسرش نداشت چون سیاست ذاتی رو نداشت از اون طرف هم خانم خانه دار داریم وه همسرش بی نهایت براش احترام و ارزش قائله و ایشون دقیقا مثل پرنسس زندگی میگه چون میدونه چطوری رفتار کنه و برای خودش خیلی ارزش قائل البته تربیت خوب برادر شوهراتون هم بی تاثیر نیست 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹