2777
2789

سلام بر دوستان میدونم چندمین باره تاپیک میزنم

و من افتادم داخل یه خانواده بسیار سمی و

اگر تجربه الانو دوسال پیش داشتم الان خوشبخت تر بودم

خواهر شوهرم ازاول چشم دیدن منو نداشت و وارد بازیش شدم ازاول کلی توهین تحقیر  اومدم فاصله بگیریم

همچی برعلیه من برا شوهرم تموم کردن  

و من تو چشم شوهرم شدم بدترین ادم و اون شد 

فرشته 

با کمک مشاور یکم تونستم به شوهرم بفهمونم

که چه خانواده سمی داره بعداز اون یاد گرفتم

جنگ نکنم بااین جور ادمهایی و سکوت و خودمو 

عقب کشیدم و جلوشون باهاشون خوبم 

ولی خدا میدونه چقدر ازاین دختر متنفرم

از بس به من ضربه زد 

باسیاست برید جلو تو زندگیتون ادم سمی 

خیلی زود میتونه حذفتون کنه

اگر که مادرشون یعنی مادر شوهرم هم دسش باشه

دیگه بدتر بزارید زمان به شوهرتون بفهمونه

درظاهر خوب باشید

توصیه ای به من نداری هنوز ازدواج نکردیم ولی یکی نیستن دوتا سمی واقعا کثافت تر از خودشون خودشونن 

من همسن بچشونم یک بلا هایی سرم آوردن 

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم سکوت و فاصله بگیر ازشون

من سکوت کردم فاصله گرفتم ولی متأسفانه روی خانواده خودشون و خانواده من نفوذ دارن بخاطر حرف اینا ازدواج ما به مشکل خورده 

دورا دور آزارم میدن به خدا نمی‌دونم برم تو خانوادشون چه به سرم میاد 

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                           

من سکوت کردم فاصله گرفتم ولی متأسفانه روی خانواده خودشون و خانواده من نفوذ دارن بخاطر حرف اینا ازدوا ...

خواهر شوهر ایندت هستن؟ طرف کیه بهتر بگو راهنمایت کنم ادم سمیه کیه؟

خواهر شوهر ایندت هستن؟ طرف کیه بهتر بگو راهنمایت کنم ادم سمیه کیه؟

آره خواهر شوهر آینده 

سنشون بالای ۳۰ 

اینقدر حرف زدن بلا سر من آوردن 

یا دنبال جادو جنبل یا دعوا بحث راه میندازن 

خستم کردن 

اسم ازدواج اومد اینقدر دو بهم زنی کردم همه چی بهم خورد 

عزیزم تو عقد کردی یا دوران اشنایی هستی؟

هیچکدوم دوست بودیم و هستیم