2777
2789

شوهرم شورشوووو در اورده هرروز خونه باباشه یعنی از خداشه بگم برو مثلا فلان بشقابو فلان کاسه شونو پس بده فوریییی حاضر میشه میره اونا طبقه پایینمونن مثلا دیشب تا ساعت ۱ باهام بودیم اممروز صبح با اینکه من ی عالم کار داشتم رفت اونجا دوساعت صبح الانم قابلمه شون خونمون بود بهش گفتم برو پسش بده الان‌یه ساعت اونجاست

بستنی داشتیم ی کیلو من عاااشق بستنیم من تو یه پیاله برا اونا گذاشتم گفتم ب شوهرم ببره میگفت اینقدر ببرم کم نیست اخرش با ظرف بستنی بهش دادم بردش

یعنی تحملش نمیکنم  شب و روز اونجاست عین ی بچه ست میره اونجا از روزمرگیش میگه میگه من کجام چیکار کردم چی شد چی خریدیم من چیکار کنم نمیکشم دیگه بخدا همه موهای سرم ریخت

خونه زندگیتو ول کنی برای حل مشکل بجای یه مشکل دوتا داری

˗ˏˋ ♡ ˎˊ˗It's my first time I living this life,DUH                     تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                               <کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود:)>                                                                                                                                                          "INTP⋆.˚✨️⋆

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تقصیر خودته دیگ

ن بستنی بده

ن ظرفا رو بده ب شوهرت ببره. وقتی سرکاره یه لحظه برو دم خونه پدرشوهرت بگو بفرمایید این ظرفتون. من رفتم. غذام رو گازه. خداحافظ 

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 

خب شما که می شناسیش هی برای ظرف و ... نفرست بره

قهر کردن و رفتن خونه بابا هم توصیه نمیشه.

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

اونموقع که کنار مادرشوهرم بودم هروز شوهرم میرفت خونه مامانش هرسری هم ۳ ، ۴ ساعت میموند ، واسه همین هیچوقت حاظر نیستم خونه ام کنار مادرشوهر باشه ، هرجور شده از اونجا برو

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗