2777
2789

معدم وحشتناکع... رعایت غذایی دارم

هزارنمونه قرص و شربت میخورم ب هیچ عنوان اسیدم خوب نمیشه به هیچچچچ عنوان روز ب روز بدتر میشم

۱ بطری کامل شربت ژل اسیدم بخورم هیچ فایده نداره

شما راهکار یا تجربه ندارید؟؟تورو خدا کمکم کنید

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیزایی تجربه کردم که گاهی کمک می‌کنه:💔💖

موقع خواب سر و بالات رو یه کم بالا بذار، با بالش یا تخت شیب‌دار.

غذات کم‌حجم و سبک باشه، پرخوری نکن.

از غذاهای خیلی چرب، تند، شکلات، کافئین و نوشابه گازدار خودداری کن.

حداقل دو ۳ ساعت بعد از غذا دراز نکش.

لباس تنگ نپوش، فشار روی شکم نباشه.

استرس رو کنترل کن، چون باعث بدتر شدن میشه.

ولی اگه با این کارا هم هیچ تغییری نکرد، حتماً برو پیش دکتر یا متخصص گوارش، ممکنه داروهای قوی‌تر بخواد 😬

معدتو خالی نذار سعی کن معدت همیشه پر باشه

غذا های تند و سرخ کردنی و پر ادویه سعی کن نخوری

نوشابه و نوشیدنی های گازدار نخور

چایی و قهوه نخور 

چیزهای خیلی ترشم نخور

سیرابی واسه معده خوبه بخور

تخم مرغ،شیر،ماست،مرغ،گوشت اینارو بخور

من عاااشق زمستونم❤️

عزیزم بین غذا آب و مایعات نخور ،اصلا چایی و قهوه و نوشابه نخور 

بمدت ۴۰ شب قبل خواب یک قاشق مرباخوری پر تخم بارهنگ و یه قاشق عسل و یه استکان عرق نعنا یا عرق کاکوتی رو مخلوط کن بزار بجوشه و غلیظ بشه و بخور 

عزیزم بین غذا آب و مایعات نخور ،اصلا چایی و قهوه و نوشابه نخور بمدت ۴۰ شب قبل خواب یک قاشق مرباخوری ...

عرق نعنا سم ترین چیز واسه ریفلاگسه حتی ادامش نعنایی هم دکتر میگه واسه ریفلاکس ضرر داره

عرق نعنا سم ترین چیز واسه ریفلاگسه حتی ادامش نعنایی هم دکتر میگه واسه ریفلاکس ضرر داره

من دکتر طب سنتی رفتم گفت عرق نعنا یا کاکوتی استفاده  کن 

من از عرق کاکوتی استفاده  میکنم خیلی خوبه برای زخم معده هم خیلی خوبه

يه دوستي دارم بچه اش از بدو تولد مشكلات گوارشي و رفلاكس داشت ، يه دكتر طب سنتي بهش گفت بود تا ٤٠ روز صبح ناشتا سيرابي بخوردش بديد ، قبل از اينكه ٤٠ روز تموم بشه مشكلش كامل برطرف شد .