2777
2789
عنوان

مجردا پدر بچه انتخاب کنید نه فقط شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 24 پست
به نظر من وقتی زن و شوهر واقعا بهم علاقمند باشن و همو درک کنن تو تربیت بچه هم موفقن. ممکن زن و شوهر ...

علاقه تا یه سال هست بعد کمرنگ میشه 

وقتی طرفتو بشناسی یا برات نقش بازی کنه دیگه از چشمت میفته یعنی اونی نباسه که تو دهنت تصورشو می کردی

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

بعضی وقتا دلم ب حال خودم میسوزه💔

بخاطر خیانتش میگی .. من بابام متاسفانه اینجوری بود مادرم همش تو فکر می رفت ولی کاش زندگی می کرد 

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میگم غیر از اینا کسی رو انتخاب کنید که از نظر زیبایی معقول باشه بیماری نداشته باشه چون ممکنه بچتون شبیهش شه

الان دختر من از من بیماری ژنتیکی گرفته

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...

بخاطر خیانتش میگی .. من بابام متاسفانه اینجوری بود مادرم همش تو فکر می رفت ولی کاش زندگی می کرد

خیانتش ی طرف بد اخلاقی و بی درک بودنشم ی طرف

هرروز مث چی کار خونه میکنم و بچه داری اخر سر هم ب من و داداشم توهین میکنه

خیانتش ی طرف بد اخلاقی و بی درک بودنشم ی طرفهرروز مث چی کار خونه میکنم و بچه داری اخر سر هم ب من و د ...

به داداشت دیگه چرا؟؟

با مردی ازدواج کن که میخواد همسر و پدر باشه نه مردی که فقط میخواد زن و بچه داشته باشه

با مردی ازدواج کن که میخواد همسر خوبی باشه نه بچه‌ی خوب مامان و باباش

با مردی ازدواج کن که دنبال حمایت شریک عاطفیه توی زندگی نه مالکیت

با مردی ازدواج کن که می خواد زندگی بسازه و مسئولیت پذیره نه اونی که میخواد فقط زندگی کنه

و‌ در نهایت یادت باشه تو می تونی همسرت رو انتخاب کنی اما بچه‌ت نقشی در انتخاب باباش نداره پس پدر خوبی براش انتخاب کن

@Media_aramesh

صبرکن

قبل از اینکه باکسی ازدواج کنید صبر کنید ،صبر کنید تاعصبانیت اورا ببینید، زود عصبانی می شود؟شما را آزار می دهد؟

چطور عصبانیتش را مهار میکند؟چه میزان ادب و شخضیت و گذشت دارد؟

زیرا فززندان شما والدینشان را انتخاب نمیکنند،ولی تو میتوانی این کار را به خاطر آنها انجام دهی!

💟 @asrare_movafaghiyat