2777
2789

وقتی میخوای به یکی جواب مثبت بدین به اینم فک کنین فردا این میخواد بشه بابای بچتون قراره الگو بگیره اون بچه تربیت بشه 

نه ادمی که حوصله بچه نداره و فک کنه همین که بچه از نظر مالی تامین بشه کافیه و تربیت و ... با مادره فقط 

تجربم میگه تحصیلات و نوع حرف زدن و اداب معاشرت اقا رو جز معیارهای مهمتون قرار بدید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من تحصیل کردس ولی شعور پدر بودنو نداره باید ی مدت با طرف باشن شعورشو بسنجن

تحصیلات فقط مهم نیس این دوره لیسانسه خیلی داریم 

منظورم مرد موجه که اصول صحبت کردن و اداب معاشرت بلده شعور و شخصیت داره 

شوهر من تحصیل کردس ولی شعور پدر بودنو نداره باید ی مدت با طرف باشن شعورشو بسنجن

عین شوهر خودم 

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

به نظر من وقتی زن و شوهر واقعا بهم علاقمند باشن و همو درک کنن تو تربیت بچه هم موفقن. ممکن زن و شوهر تحصیلات داشته باشن یا هر چیز دیگه ای ولی وقتی بین شون علاقه و درک متقابل نباشه اون زندگی به درد نمیخوره

این نگاه در عفیف زندگی کردن و خویشتن‌دار موندن در دوران مجردی هم خیلی کمک کننده است.

اینکه فکر کنی روزی قراره پدر یا مادر بشم و بچه‌ام رو تربیت کنم.

اگر خودم بدکردار و هوسران و... باشم چطور می‌خوام بچه‌ام رو از بدکرداری و هوسرانی‌ منع کنم؟! 

باید خودم پاک زندگی کنم تا بتونم بچه‌ام رو به پاک بودن دعوت کنم.

و خانواده انتخاب کنید نه پدر و شوهر چون اون خانواده خیلی وقتا از همسر پررنگ تره

متاسفانه اره

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم