2777
2789

کسی خورده؟خوب شدین؟

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

سرچ کن بارهنگ دکتر خیر اندیش فیلمش رو ببینمن استفاده کردم عالی بود

جدی؟چجوری بودی خیلی داغون بود اوضاعت؟

من خیلی خیلی وحشتناکم خیلی

چندروزه گلوم سوخته از شدت اسید خون بالا میارم نمیتونم نفس بکشم داغون داغونم 

رعایت غذاییم کامله قرص دارو هم میخورم شربت معده سر میکشم ولی اصلا فایده نداره

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی؟چجوری بودی خیلی داغون بود اوضاعت؟من خیلی خیلی وحشتناکم خیلیچندروزه گلوم سوخته از شدت اسید خون با ...

بله عزیزم خوب شدم در عرض دو هفته

و مامانم ناراحتی معده شدید داشت با این شیوه ۴۰ روزه  خوب شد در ضمن استرس هم خیلی سمه برای معده

یک ق م بارهنگ رو تو یک لیوان عرق نعنا اصل بجوشون و بعد ۱۰ دقیقه خاموش کن و یکم عسل اضافه کن و هر روز بخور

فقط ممکن هست بارهنگ نظم قاعدگی رو به هم بریزه مثلا برای مادرم تاثیری نداشت اما برای من عقب افتاد ولی بعد اوکی شد

بله عزیزم خوب شدم در عرض دو هفتهو مامانم ناراحتی معده شدید داشت با این شیوه ۴۰ روزه خوب شد در ضمن ا ...

ممنون چشم عزیزم

من با شیرین بیان میخورمش امیدوارم خوب باشه🥲عرق نعنا اصل نمیدونم از کجا پیدا کنم