2777
2789

میشه برای رضای دل خدا بیاین دلم آروم نمیگیره دارم گریه میکنم و براتون مینویسم فقط شمارو دارم ازتون اطلاعات بخوام کسایی که بیمار سرطانی داشتین  بیمار ما از ناحیه لگن به پایین بی حس شده خودش نمیتونه درست بلند بشه باید خودمون بلندش کنیم سرفه خیلی شدید داره وچرک بالا میاره  اینا یعنی چی😔 یعنی حالش خیلی بد شده امیدی نیست 😔

خداراشکر آقا که منو طلبیدی😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سرطان چی دارندعمل شدن نشدن؟در حال شیمی درمانی هستند؟؟

سرطان ماهیچه  قطع عضو داشتن شیمی درمانی شدن قرار شد دوره جدید شیمی درمانی بشن دکتر میگه بدنش ضعیف شده

دکترش چی میگه

منو نذاشتن همراهش باشم کس دیگه باهاش رفت هیچی بهمون نمیگه فقط میگه عوارض شیمی درمانی ولی حس میدونیم الکی میگه😔

سرطان ماهیچه قطع عضو داشتن شیمی درمانی شدن قرار شد دوره جدید شیمی درمانی بشن دکتر میگه بدنش ضعیف شد ...

تقویتشون کنید

روغن زیتون طبیعی

عسل طبیعی

ژل رویال

هروز اندازه یک فنجون مخلوط اب چغندر قرمز با اب هویج

سیب زیاد بخورن

تقویتشون کنیدروغن زیتون طبیعیعسل طبیعیژل رویالهروز اندازه یک فنجون مخلوط اب چغندر قرمز با اب هویجسیب ...

ممنونم خواهرجانم ولی اصلا اشتها ندارن نمیتونن بخورن به زور به زور دو سه قاشق بخوره بعدش همشو همراه خلط خیلی زیاد بالا میاره