2777
2789

برنامه مسافرت چیدن که همگی بریم  بدون مشورت

من و همسرم که عقد کرده ایم و داداش مجردم و داداش متاهلم و خانمش و مامان بابا

دقیقا اون تایم من شرایط مرخصی ندارم 

منم با لحن خیلی خوب گفتم بحث مرخصی هیچی اصلا به کنار من اصلا حوصله ندارم مرخصیم راحت می گرفتم بازم تمایلم به نیومدن بود انشالله دفعه بعد 

زن داداشم هیچی نگفت از خداشه من نیام 

بابامم گفت زمانش رو عوض می کنیم فلانیم بیاد بدون دخترم نمیشه و به شوخی زد به من 

منم جلوی جمع بحث نکردم بعدا گفتم بابا حوصله ندارم به خدا من و بیخیال شو این بار🤦‍♀️

اما خانم حتی از اینکه چرا بابای من گفته دخترم هم باشه ناراحت شده به مامانم گفته بابا فرق میزاره دخترشو بیشتر میخواد

من دیگه نمیدونم والا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتار و مکالمه خودت پر مشکله انگار دنبال جنگ و دعوایی

ان شالله یاد بگیرن زن و شوهر دوتایی باهم برن گردش ارامش داشته باشن تا این بگه حوصله ندارم وگرنه راحت میتونستم مرخصی بگیرم اون بگه نه فلانی نیاد مام نمیریم

خوب نرو عزیزم 

الان متوجه نشدم مشکل کجاس 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

عروس آیا مساوی با دختره؟به نظرم خودتون بهش رو دادید

نه خودش ماشالله از اول همینطوری پررو بود

دقیقا من نمی فهمم چرا باید مساوی با من باشه!!!

میشیم خواهر شوهر بدجنس اما

خب معلومه آدم دختر و پسرشو از داماد و عروس بیشتر دوست داره 

نباید ناراحت بشه 

خودشون دو تا برن مسافرت بیشتر بهشون خوش میگذره 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
خوب نرو عزیزم الان متوجه نشدم مشکل کجاس

ناراحت شده که چرا بابام گفته منم باشم و تغییر توی برنامه شون ایجاد بشه 

انگار من ادم نیستم مثلا 

بابامه دیگه دوست داره همه بچه هاش باشن

نه خودش ماشالله از اول همینطوری پررو بوددقیقا من نمی فهمم چرا باید مساوی با من باشه!!!میشیم خواهر شو ...

باید با قهوه رنگش کنی خواهرم ...

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

خودت نوشتتو برو بخون دقیقا همون جمله ای که نوشتی در مورد مرخصی و حوصلت

گفتم حوصله ندارم و مرخصیم نداشتم دوست نداشتم برم دیگه

کجاش ایراد داره

حوصله نداشتنم به خانواده ربط نداره دلایل دیگه ای داره