2777
2789
عنوان

بیاید راهنمایی کنید خواهرا

68 بازدید | 14 پست

ببینید من دوسال دیگه کنکورمه خانوادم میگن گوشیو بزار کنار تحویل بده ب ما دوسال زجر بکش در بیای واسه اینده خودت موفق شی 

اینم‌بگم‌هر چی بخوام‌فراهم میکنن ن کار خونه میکنم هیچی کلا فقط میگن درس بخون معلمی در بیای

البته اول گفتن گوشیو خودت مدیریت کن اما من تا ظهر میخوابیدم درسم نمیتونستم هی میگفتم از فردا از فردا از شنبه و نمیشد تو گوشی بودم

مشاورم گرفتن برام چقد هزینه کتاب و جزوه دی وی دی

میگه زورم بالاسرت نیست میخوای بگو بابا تا دیپلم ماهم میگیم‌چشم ولی گولمون نزن انقد برات هزینه میکنیم 

خب من‌دوس دارم بخونم اما با کسی در ارتباطم‌میترسم‌اونو از دست بدم البته اونم خدمته نهایت ۴ ساعت چت کنیم‌ دو ساعت شب دو ساعت ظهر خانوادمم با اون مخالفن هم‌اینکه این دو سال در روز دو ساعت گوشیو میدن و بیرونم تنهایی ن ک برم ببینمش چیکار کنم البته اون میگه تحویل بده درس بخون حق دارن ساعتایی ک‌میدنش بیا میترسم‌سرد شیم خراب شه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب منی که ۲۶ سالمه و کلی آدم دیدم بگم

هیچ کسی با داشتن دوس پسر توی کنکور موفق نمیشه

انقدر مطمئنم که بابتش قسم میخورم

هییییچ کسی نمیتونه

باید یکیشو انتخاب کنه

هرکی ام گفت میتونم رفت تا اخرش دید که کنکور رو از دست داد

دوسال دیگ کنکور داری از الان گوشیتو گرفتن؟ بعد میخوان معلمی در بیاری؟

میگن‌یا تحویل میدی یا مشاوره کنسله اره فرهنگیان هدفمه ورودی یازدهمم امسال

میشه دو ساعت گوشیمو بم دادن با اون بحرفم هروز دو ساعت ؟خیلیا میگن ن در نمیای اخه دو ساعت زیاد نیس که

لانگ نیس حضوریه ۲ ساله باهمیم خانواده اون میدونن