2777
2789

اول کتاب درسی دقیق میخونه بعد درسنامه بعد تست میزنه 

ازمونارو هم تحلیل میکنه 

نکات تستیو یادداشت میکنه و مرورشون میکنه 

از الان عمومیارو میخونه 

کلاس نمیره

اگه جایی نفهمید بعد مطالعه های بالا میره فیلم اموزشی میبینه

لطفا بگید پزشکی میاره یا نه 

من همینطوری خوندم ، رتبه ام حدود ۲۲۰۰ شده ، بستگی به خوب خوندنش و مسلط بودنش داره چرا که نه ، رفیقم همینطوری خوند پارسال شد ۱۱۰۰ ، تست زیاد زدن و تسلط مهمه

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تست میزنه ازمونم زیاد تحلیل میکنه

انشاالله نتیجه خوبی بگیره ، من خودم کلاس رفتن رو قبول نداشتم و اصلا نرفتم ، بچه هایی که دیدم رفتن اتفاقا کمتر قبول شدن

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

کلاسینو تاملند ماز یکی از این ۳ تا توشون ثبت نام کنه و با استاد پیش بره حتمااااااگرم پول نداری کانال ...

با کلاسا نمیتونه ارتباط برقرار کنه پارسال کلی کلاس ثبت نام کرده بود

اره با کیفیت میخونه از 4 صبح تا 11 شب البته وسطاش استراحتم داره

عالیه تا اخر کیفیت داشته باشه و هر سه ماه روش تست زنیش جامع تر شه میاره تعداد بالا باید تست بزنه در هفته 

کلاس نمیره ها یعنی موفق میشه

اخه میگی فیلم آموزشی می بینه دیگه. اگر با درسنامه کامل متوجه میشه و وقت زیادی ازش نمیگیره مشکلی نیست.

من خواهرم اهل درسنامه نبود ، کلاس می‌رفت،  شما برعکسی. 

تفاوتی هم نداره چندان

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸