2777
2789
عنوان

فرهنگیان قبول شدم ولی پشیمونم

146 بازدید | 7 پست

رشته آموزش نیازهای ویژه یا همون استثنایی رو آوردم و با هرکی مشورت کردم گفت برو خیلی خوبه انصراف بدی پشیمون میشی و فلان

ولی خودم اصلا خوشحال نیستم چون ترازام خیلی بالا بود و سراسری همه چیو میاوردم یا حتی تو شهرای دیگه با ترازای پایین تر از من دبیری و ابتدایی آورده بودن ولی استان ما رقابت خیلی زیاد بود

حس میکنم اشتباه کردم انصراف ندادم با این ترازا و نمره ها حقم رشته ی بهتری بود ..

به فکر کار بعد دانشگاه هستی که چقدر سخت گیر میاد؟

تو زندگیتون تک بعدی نباشید؛ درس بخونید ولی کنارش یه مهارتم یاد بگیرید.کار کنید ولی کنارش حتما سفر هم برید.پس انداز کنید ولی کنارش به استایلتون برسید.رابطه عاشقانه داشته باشید ولی خودتونو وقف نکنید.خانواده‌تون رو دوست داشته باشید ولی از علایقِ خودتون بخاطر احترام به خانواده نگذرید.   یهو به خودتون میایید می‌بینید هیچی ازتون نمونده جزهمون  بُعد از زندگیتون که خودتونو واسش وقف کردین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من زمان کنکورم با وجود رتبه ی خوب میخواستم هرجور شده برم فرهنگیان 

الان خداروشکر میکنم نرفتم... خدایاشکرت

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

چرا؟

من آدم چادر سرکردن و ادا و اصول نبودم، دانشگاه تک جنسیتی واقعا حال بهم زنه، شغل پویایی نیست همه چیز تکراری و یکنواخته

کادر پزشکی و درمانی برام خیلی بهتر بود

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

اونایی که تو این حیطه بودن و باهاشون مشورت کردم میگفتن اگه ادامه تحصیل بدی و زرنگ باشی میتونی با چندسال سابقه جاهای دیگه مشغول بشی مثل مراکز سنجش و اینا.. ولی خیلی میترسم که حرفاشون درست نبوده باشه

به فکر کار بعد دانشگاه هستی که چقدر سخت گیر میاد؟

اره بخاطر همینم انصراف ندادم

اما از آینده‌ی این رشته و چیزایی که در انتظارمه هم واهمه دارم چون تا حالا تو موقعیتش نبودم🥲