2777
2789

خیانت کرده اصلا آرامش ندارم خواهش میکنم اگه راهی بلدین بگین

یا اینکه از جی پی‌اس گوشیش باخبر شم یا اینکه برنامه ای هست مکالماتشو گوش بدم 

لطفا نگین اعتماد کن یا بیخیالش شو مستقل شو خواهشا یکی از این سه موردی که کمک میخام رو راهنمایی کنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اطلاعی ندارم در مورد جی پی اس و چمیدونم شنود مکالمات

ولی مثلا بفهمین طلاق میگیرین؟ 

یا میبخشین

پس چرا خودتونو عذاب میدین و پیر و شکسته میکنین 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

ببین حتی کنترلشم کنی  از لونه موش راه پیدا میکنه برا هر راهی  پس فقط خودت برا خودت مهم باش مثل من داغوووووووووووووون نشو همین    بزا بره پی لیاقتش  ولی وقتی برگشت بهت  بگو عزیز  کفنتم پوسیده از نظر من 

خیانتی ک مگین داشت چه مدرکی داری؟!!

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

من ی بار دوستم مشکوک شده بود به شوهرش ی برنامه چیدیم ک مثلا دوستانه میریم مهمونی بعد بهش گفتم ضبط گوشی تو روشن کن و گوشیتو تو روکش ماشین یا جایی که صدا واضح باشه ولی شک نکنه ک ببینه این گوشیه یا مثلا این چیه اینجا یجا قایمش کرد هم صدا برسه همم جایی ک شوهرش گوشی رو اصلا نبینه

خلاصه وقتی ما مهمونی الکی بودیم و منتظر بودیمشهرش برگرده و ببینیم اوضاع از چه قراره شوهره که برگشت دوست رفت گوشی رو برداشت و صدا رو ک گوش کرد فهمید با ی زن تو ماشین بودن رفتن دور دور خرید و فلان .. اگه اونشب دوستم فهمید خیانتشو 

من ی بار دوستم مشکوک شده بود به شوهرش ی برنامه چیدیم ک مثلا دوستانه میریم مهمونی بعد بهش گفتم ضبط گو ...

اینم خوبه ولی هر دفعه نمیشه گوشیتو بزاری ببره 

من خیانتو فهمیدم الان میخام کنترل کنم دیگه نره سراغش

اینم خوبه ولی هر دفعه نمیشه گوشیتو بزاری ببره من خیانتو فهمیدم الان میخام کنترل کنم دیگه نره سراغش

تو چجوری کنترل کنی دیگه مثلا بگی نرو؟ اینجوری ک خودت اذیت میشی من هم ی مرد ک هر دفعه باید مراقب باشم ک پاشو از گلیمش دراز تر نکنه خیانت نکنه و‌.. ک نمیتونم زندگی کنم فکرم همیشه درگیره اینجوری ک نمیشه اون اگر بخواد خیانت کنه کار خودشو از جا باشه میکنه باید از ی روش دیگه پیش بری خیانت اول چجور بخشیدیش؟