2777
2789
جاری من جلوی برادرشوهراش سینه رو کامل مینداخت بیرون وبه بچه ش شیر میداد تاپ وموی سر که به کنار

اون دیگه خیلی .....

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

عزیزم تو خانواده های مختلف متفاوته فرهنگ ها

مثلا من جلوی یکی از عموهای خودم حتی استین بلند میپوشم چون خیلی مذهبیه یا میریم خونه اقوام پدری روسری میذارم

ولی خانواده مادریم خیلی ازاد ترن تیشرت و شلوار میپوشیم 

تاپ و شلوارک رو مثلا یکی از خاله هام میپوشه ولی من با تیشرت و شلوار راحت ترم

و اینکه بله این چیزا هم هست تو بعضی خانواده ها

ولی خوب اصولا عکسی رو تو فضای مجازی نمیذاریم برای خودمون میگیریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پنجاه درصد مردای شهر ما اعتیاد دارند.روی مغز تاثیر داره .کنترل نمیکنه روی احساساتش .خیلی هاشون هم سر ...

باور کن هرچی بیشتر کامنت میذارید برای من سوالای بیشتری پیش میاد اصلا هم دوست ندارم با سوالام سوء‌برداشت یا دلخوری پیش بیاد!

مثلا الان این سوال تو ذهنم شما ۵۰درصد مردای شهرتونو از کجا میشناسید اگر تو شهرتون ۱۰۰۰ تا مرد هم باشن... هیچی بیخیال

ولی کلا آدم مریض مریضه به چادر و مانتو... نگاه نمیکنه چون مریض!

تو جرم واضحِ‌شانی، چقدر از تو نگفتند که روی قاتلت انگشت اتهام نباشد (محسن‌ابن‌علی🖤) نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

چرا باید شوک باشی ؟؟؟؟؟ 

مگه مشکلش چیه ؟ خب دوست داره دلش میخواد شوهرش هم براش معمولی در جانب اون خانم که گفتن شوهرش مقایسه میکنه و ... باید بگم کسی که فرهنگش اینه هیچوقت اینکارو نمیکنه چون براش دیدن این جور چیزا عادی

تاپیک اسی وسط نی نی سایته یعنی گذاشته که نظر بدیمو قفل هم نکرده که بازم نظر بدیمو زندگی اون آدم به خ ...

شما حساسی بخاطر اون گفتم اسی هم عکسای طرف رو از کوچه پیدا نکرده طرف خودش نشون داده پس اسی میتونه نظر بده اوکی

خداروشکر شوهر من و برادرشوهرم یا خانواده شوهرم انقدر بی حیا نشدن بدن ناموساشونو باهم مقایسه کنن وقتی ...

خدا را شکر .ولی ما قرار نیست وارد دلشون بشیم خبر دار شیم .

خدای اونها بهتر میدونه چی تو دلشون میگذره .

که این همه امارخیانت بالاست .

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

خدا را شکر .ولی ما قرار نیست وارد دلشون بشیم خبر دار شیم .خدای اونها بهتر میدونه چی تو دلشون میگذره ...

از چشم آدم معلومه که تو دلش چی میگذره و چه قصد و نیتی داره 

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

خوب کم کم نتیجه اش اینه مقایسه بدن زنش با همدیگه .اخرش سرد شدن تو رابطه .فکر کن حیانت چه جوری به وجو ...

خیانت از این چیزا به وجود میاد؟؟؟

چقدر یه سریا میتونن خودشونو کوچیک و بی عزت نفس ببینن

مردی که بخواد با دیدن چند تا زن نیمه لخت به تو خیانت کنه اصلا به درد زندگی نمیخوره! حتما شما زیاد آدمای بی جنبه و سست دیدید

یعنی اون شخص با شوهرش نره خارج کشور یا این ور اون ور ک مبادا زن نیم لخت یا برهنه ببینه و بهت خیانت کنه؟😐

پیرینسس🎀🤍

من خانواده نداریم همه بدون حجاب هستن ولی واقعا چشم پاک و ازدواج های موفق و احساس راحتی بینشون میکنی 

ولی فامیل پدری همه حجاب های سفت و سخت مردا هم اصلا آستین کوتاه نمبپوشن ولی متاسفانه باهاشون حتی سلام و علیک میکنی راحت نیستی انگار با نگاهشون 😔😔😔

ولی باز نمیشه گفت هر کی مقید هست چشم پاک هست