2777
2789
خب طرف به خودش ربط داره هرجور دلش میخواد بگرده حالا اونی که با همه میخوابه رو کار نداریم

بله هر کس توی حریم خصوصی خودش..تو خونه خودش ..لخت بگرده کسی کاری نداره من منظورم جامعه ست..خیابونه..کافه..پارک..سینما...

همه درحال تربیت دیگرانیم؛دشمن درحال تربیت فرزندان ما

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باور کنید با این حرفا به شوهرای خودتون توهین میکنید کدوم بسماری به اندام خواهرش و زنداداشش چشم داره ...

پنجاه درصد مردای شهر ما اعتیاد دارند.روی مغز تاثیر داره .کنترل نمیکنه روی احساساتش .

خیلی هاشون هم سر خیانت طلاق گرفتند . اکثریت مردامون همیینن  .

دختر چادری الان خیلی کمه .تو فامیلای ما کم خیلی کم .

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

بله هر کس توی حریم خصوصی خودش..تو خونه خودش ..لخت بگرده کسی کاری نداره من منظورم جامعه ست..خیابونه.. ...

دیگه لخت هم که نمیگردن

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

دیدی چقدر منطقی میشه نظر داد؟

حرف من یچیز دیگس 

من میگم وقتی همه‌ پیش هم راحت باشن و آزاد بگردن 

باعث مقایسه میشه

شاید تو خانواده شما نباشه ولی بقیه جاها هس 

همونطور ک من حرفتونو قبول کردم امیدوارم شمام قبول داشته باشین 

چرا هست چرا قبول نمیکنین؟؟شاید تو خانواده شما اینطور نباشه ولی بقیه جاها همینطوره

خب من بقیه رو کار ندارم 

تو خانواده خودمو گفتم 

نه خانواده خودم اینجورین نه خانواده شوهرم و دوستای شوهرم

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

خوب کم کم نتیجه اش اینه مقایسه بدن زنش با همدیگه .اخرش سرد شدن تو رابطه .فکر کن حیانت چه جوری به وجو ...

از رو مانتو نمیشه فهمید بدن زن مردم چجوریه؟؟؟

والا از رو چاادر هم مردا میفهمن طرف تو پره یا نه

مراقب خوبیات باش خوشگله😘🥰

خب من بقیه رو کار ندارم تو خانواده خودمو گفتم نه خانواده خودم اینجورین نه خانواده شوهرم و دوستای شوه ...

منم با خانواده شما کاری نداشتم 

نگفتم همه اینطورین گفتم اکثرا یا معمولا