2777
2789

حرف ب حرف شد ک خانومای جمع بهش گفتن خانواده شوهرتو اگ عکس داری ببینیم ...

بچها یهویی عکسایی نشون داد ک وسط ی خانوم ک مادرشوهرش میشد و ی دختر ک گفت خواهر شوهرمه بود .و بقیه دورشون  دوپسر همسن خودش و دوتا ۱۸.۱۹ساله بود .ک ل گفته خودش سه تاشون برادرشوهراش بودن و یکیش پسر عموی شوهرش ...شوهرشم ک داشته عکس می‌گرفته...

بچها جالبش میدونید کجاست ک این دختر فامیل ما با تاب و شلوار و با موهای باز توشون بود .و خیلیم براش عادی بود ..یکی از خانوما ازش پرسید ک چقد زود راحت شدی باهاشون ک اینجوری لباس پوشیدی در جواب گفت آره بابا خودشونم کلا اینجور لباس میپوشن منم برام مهم نبود!!!!!

بچها نمیدونم در مورد من چ فکری میکنید شاید بگید من سختگیرم یا فکرم برای عهد زمان بوقه. اما اصلا کارشو نپسندیدم و الانم ک هنوزه تو شوکم. 

من هنوز بردار شوهرم ی تار مومو ندیده آخه چطوری میشه آدم انقد راحت باشه!!!

شماهام اینطوری هستین؟

به‌ما ربطی نداره هرکسی جوری ک‌دوس داره رفتار میکنه 

🧚🥰اینجا فقط حاله خوب برقراره🥰🧚 یه دختر شاد و انرژی مثبت🤭مامان یه خانوم کوچولو که چشم انتظارشمو هنوز به دنیا نیومده💙🥺برای سلامتی همه ی نینی های دنیا یه صلوات مهمونمون کن زیبا🌷❤️(اشتراک لحظه های ناب)میتونی زری خانوم صدام کنی❣️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب کم کم نتیجه اش اینه مقایسه بدن زنش با همدیگه .

اخرش سرد شدن تو رابطه .

فکر کن حیانت چه جوری به وجود میاد .

از همین مقایسه ها که باعث سرد شدن میشه

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

و خداوند سر را آفرید تا روی بدن باشد نه در زندگی مردم

اون که خصوصی بود.

ولی همین را بزاره تو دنیای مجازی .

زن و مرد همسرشون را مدام با بدن همسر دیگه مقایسه میکنه .

سرد میشه زندگیش .

هرچندعادی شده .

ولی مقایسه حتی اگر انجیلا همسر ادم باشه بازم با شکیرا مقایسه میکنه .

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

تو چرا باید تو شوک باشی؟ 

واقعا تو چرا باید تو شوک باشی؟ 

من فقط الان دارم فکر میکنم چرا باید انقدر به تو ربط داشته باشه که از دیشب تا حالا تو شوک باشییییییی؟!😂😂😂

تو جرم واضحِ‌شانی، چقدر از تو نگفتند که روی قاتلت انگشت اتهام نباشد (محسن‌ابن‌علی🖤) نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

خانمای عزیزم. بنده خدا اسی  فقط کنجکاو شده و  براش عجیب بوده 

سرش تو زندگی کسی دیگه نیست. 

یا فضول نیست

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
اون که خصوصی بود.ولی همین را بزاره تو دنیای مجازی .زن و مرد همسرشون را مدام با بدن همسر دیگه مقایسه ...

دقیقا

مقایسه تو ذات مرداس

با این خانم مقایسه نشن با سلبریتیا مقایسه میشن

پس خوبه طرفو درست انتخاب کرد