2777
2789
عنوان

اکبر جوجه به سبک من🍲🍗

91 بازدید | 8 پست

اول بگم من تجربه اکبر جوجه خوبی نداشتم اولینباری ک خوردم و خیلی تعریفشو کردن توی ی رستوران معروف شهرمون بود مخصوص همون اکبرجوجه ک بدمزه ترین بود ی مرغ ابپز تیکه ای دادنمون بدون سس 🤭

دفه بعدیم توی ی عروسی خوردم ک مرغ ربی تیکه ای با کمی گردو خورد شده بود ک خوشمزه بود ولی اکبرجوجه ای شنیدم نبود 

خلاصه رسپیای زیادی دیدم ک توی شیر ابپزمیکنن و با کره مغز پخت میکنن و فلان ولی من رسپی خودمو ساختم چیز شاخ و سخت وفلان یا وَیی نیست 

فقط فهمیدم هرچیزی ک دوست دارین بپزین با توجه. ب امکانات و ذائقه خانوادتون بپزین همین و بس 

الان رسپیشو میزارم چیزخاصیم نمیخاد 2تا رب و مرغ  و ادویه 

رب انار و نارنج 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرغ درسته یا نیمه دوست نداریم و هزینشم زیاده پس مرغ تیکه ای گرفتم برای 4نفر 8 تا تیکه 

بعد مرغارو 1ساعتی با ابپزکردم با کمی زردچوبه و سیر و پیاز

بعد ابشونو و مخلفاتو صاف کردم 

بعد سرخشون کردم جای روغن میتونین کره بزنین 

بعد سرخ شدن  بهش سیر و پیاز خورده شده و ادویه بزنین 

کمی سرخ شد بهش نصف قاشق رب گوجه و ی قاشق رب انار ترش و ی قاشق رب نارنج بزنین و 3تا ماگ اب 

هم بزنین بزارین بپزه 2.3ساعت 1ساعتی یکبار زیر و رو کنین و بعد کمی اب دار بود و مث سس شد بردارین 

نوش جان

خب من ب همین روش درست میکنم برا زرشک پلوبعد مرغ سوخاری بیرون پوستشو نمیکنن شما میکنید؟

من سوخاری درست نمیکنم ولی پوستشو حتما میکنم