2777
2789
عنوان

با هرکی میشینی پز داراییشو میده

503 بازدید | 44 پست

تو همه دورهمی ها بلااستثنا پز میدن، حالا یا با داراییشون، یا با تیپشون، یا با شغلشون یا تحصیلات.. 

هب پس ما معمولیا چی بگیم؟!! 

چکار کنیم تو این جمع های از ما بهترون؟!! 

دورهمی دخترامه ها و دختردایی هام هست پنج شنبه، توباغ یکی از دخترعمه ها، بخاطر همین موضوع احساس کمبود دارم و میخوان نرم😩

بی پولی و باکلاس نبودن واقعا تنهایی میاره تو این زمونه، 

حالا بی پولم نیستیم ولی پولداااااار هم نیستیم

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
خودنمایی نکند آنکه کمالی دارد.

درسته ولی واقعا چند درصد مردم الان این درک رو دارن؟! 

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی وقتا هم شنونده حساس میشه ممکنه صحبت عادی باشه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

هممون دیر یا زود میمیریم ،یه خوبی میمونه ،ولش کن هر کی از مالش گفت ...

خیلی آرامش داشتم ولی وقتی زیاد مهمونی میرم واقعا یسری افکار میاد تو ذهنم و آرامشم سلب میشه

بعضی وقتا هم شنونده حساس میشه ممکنه صحبت عادی باشه

خب چون کمبود هست حساس میشیم دیگه

من سالهای اخیر با افرادی در ارتباطم که خیلی پز میدن، حالا اینا اصلا پولدار نیستن، من کل عمرم نمیدونستم اینجاهایی که اینا زندگی میکنن وجود داشته، بعد یجوری منو حس کمبود گرفته😄 پز دادن به ذات اون ادمه نه پول و دارایی 

کلا یه سری آدما خاکی و فروتن نیستن با همه چی پز میدن کوچکترین مسائلو میکنن تو چشم ادم

الان مد شده، تو شهر ماکه واقعا مد شده خودنمایی 

خیلی آرامش داشتم ولی وقتی زیاد مهمونی میرم واقعا یسری افکار میاد تو ذهنم و آرامشم سلب میشه

میدونم ادم بعضی وقتا به دلش میاد،، ولی مال دنیا ارزش نداره هیچکی از ثانیه بعدش خبر نداره ..

ادمای این مدلی ببشتر تازه به دوران رسیده ها هستن ..

من سالهای اخیر با افرادی در ارتباطم که خیلی پز میدن، حالا اینا اصلا پولدار نیستن، من کل عمرم نمیدونس ...

اره اصلا دوسشون ندارم😩چرا نمیتونن معاشرت عادی کنن

میدونم ادم بعضی وقتا به دلش میاد،، ولی مال دنیا ارزش نداره هیچکی از ثانیه بعدش خبر نداره ..ادمای این ...

درسته..