2777
2789
عنوان

دختر عمم میخواد بره

333 بازدید | 45 پست

دختر عممم یه سالیه داره کاراشو انجام میده بره هلند برای مقطع دکترا 

تازه درخواستو مدارکشو فرستاده بوده برا چند تا دانشگاه ،که پذیرش بگیره 

این شرایط پیش اومد ( همون شرایطی که خودتون میدونید ، واضح نمیگم تعلیق نشم) 

جمعه دیدمش بیرون ، با مامان باباش بود، گفتم به سلامتی کارات به کجا رسید ، دیدم بغص کرد 

گفت با این شرایط فعلا همه چی معلقه 

طفلی سه ساله داره ارشد میخونه ، زبان میخونه ، مقاله مینویسه

دلم براش میسوزه 

ذهنم درگیرشه

این شرایط روی پدیرش تحصیلی و ویزا گرفتن تاثیر داره دوستان ؟؟؟

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه شرایطی من نفهمیدم

منم 

💍H❤️                                               ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

اره،بعدم تنهابره اشتباهه،اونم دختر

چه اشتباهی.نود درصد دختر پسرا تنها میرن.سه تا دختر دایی های من رفتن و هر سه راضی و موفق.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

آره خب به هر حال تأثیر منفی داره

امیدوارم زودتر مشکلش حل بشه و بتونه به هدفش برسه

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

کدوم شرایط؟ میخوای بهمون وحی شه شرایطش؟😑😂

احتمال 99 و 9 صدم درصد خودمون باید حدس بزنیم  🤣 

💍H❤️                                               ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

کدوم شرایط؟ میخوای بهمون وحی شه شرایطش؟😑😂

نگو که تو ایران زندگی نمیکنی

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷