2777
2789
عنوان

همچین مادری چیه بنظرتون

206 بازدید | 15 پست

کسیکه کارش شده نفرین و تحقیر و کوبوندن دخترش از ی محبت کوچیک و بغل ساده محرومش کرده از اول زندگی تا الان 

ولی کل زندگیش رو خرج غریبه ها کرده 

الان حتی پروف واتشم عکس خودشو دوستاشه نوشته شما عزیزان و خانواده روحی منید 

بچه دار نشید 

خواهشا اگه عقده ای ، حسود ، بی مسئولیت و رفیق بازید بچه دار نشید!

همین مادر با وجود اینکه میدونست شوهرش دوست دختر داره میدونست نمبخوادش منو بدنیا آورد برای پاگیر کردن شوهرش 

الان شب و روز نفرینم میکنه چرا بدنیا اومدی جای اینکه من ظلبکار باشم اون طلبکاره 

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نصفش آره نصفش نه یعنی پدر تو زنا کرده یا مادرت؟

دوباره بخون میفهمی 

مادر بی مسئولیت پدر خیانتکار

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

سعی کن انرژیتو بزاری رو خودت اونو کاملا نادیده بگیر و هر چه سریع تر ازش دور شو

والا تا میام نفس بکشم تا میام روانمو درست کنم ی حرفی میزنه من تا ی هفته توانایی اینو ندارم از جام بلند شم 

دوباره بخون میفهمی مادر بی مسئولیت پدر خیانتکار

آها حالی شدم پدرت رفته دنبال هوا هوس مادرتم تا حرس اون زن رو در بیاره رفته با پدرت مونده و حالا تو رو عزیت می کندد

پرفسور  کیانوش احمدی نیا

آها حالی شدم پدرت رفته دنبال هوا هوس مادرتم تا حرس اون زن رو در بیاره رفته با پدرت مونده و حالا تو ر ...

نه بابام پی یکی دیگه بود مامانم برای اینکه طلاقش نده و پاگیرش کنه منو بدنیا آورد 

اللن نه این مسئولیت گردن میگیره نه اون یچیزیم طلبکارن ازم 

نه بابام پی یکی دیگه بود مامانم برای اینکه طلاقش نده و پاگیرش کنه منو بدنیا آورد اللن نه این مسئولیت ...

عزیم به نظر من همه چیز زیر سر اون زن دومی است که بابات اووو دوست داشته باید اون ..... عزیز دلم چند سالته؟شوهر کردی بچه دار شدی ؟

پرفسور  کیانوش احمدی نیا

عزیم به نظر من همه چیز زیر سر اون زن دومی است که بابات اووو دوست داشته باید اون ..... عزیز دلم چند س ...

سیزده سالم بود زنه از بابام جدا شد شوهر کرد😐

مشکل اینه دوتا پلشت یکی از یکی دیگه بدتر تصمیم گرفتن ی بچرو بدبخت کنن 

سیزده سالم بود زنه از بابام جدا شد شوهر کرد😐مشکل اینه دوتا پلشت یکی از یکی دیگه بدتر تصمیم گرفتن ی ...

عزیز من برو پدر مادرت را تحویل تیمارستان بده عزیم مادر پدر تو مادر پدر نیستن دشمن خوتیت هستن چه کشیدی این همه سال دشمن آدم اینقدر بد نیست چیکاره هستی

پرفسور  کیانوش احمدی نیا