2777
2789
خیر من داشنجوی پزشکیم سال اولمه(امسال میشه دوم) ولی خواهرم رتبه اش ۲۰۰۰منطقه ۳شده

حالا واقعااا من اینکه بعد از دو بار ۱۰۰ هزار اوردن امسال با یه دره درس خوندن که حتی ۳ ماه اخر رو کلا ول کردم شدم ۶۷ هزار امیدی بهم هست بخونم رتبه ۴ الی ۵ هزار منطقه رو بیارم یا نه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کم کاری کردم اماا شرایطم هم اوکی نبوددد روح و روانم داغون بوداز خیانت بابام بگیرر از تنش هایی که بهم ...

زندگی هیچ کس گل و بلبل نیست 

این سن اوج شور و نشاط زندگیه برای هر مشکلی نهایت شش ماه باید سوگواری کرد نه چهار سال 

الان متوجه نیستی چندین سال دیگه وقتی گذشته مرور کنید میبینی اشتباه کردی 

الان هم اگر بخوای پزشکی قبول بشی حداقل دو سال تمام باید درس بخونی مخصوصا که چندین سال از دوران مدرسه گذشته و نسبت به درس سرد شدی

خودت گول نزن به تصمیم درست بگیر

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
زندگی هیچ کس گل و بلبل نیست این سن اوج شور و نشاط زندگیه برای هر مشکلی نهایت شش ماه باید سوگواری کرد ...

همه اینا درست

خب الان من چیکار کنم بیخیال همه چی بشم برم توی کار آزاد آرایشگر بشم یا ناخن کار که تهش چی بشه

بشین بخون سال دیگه رشته خوب دانشگاه خوب قبول بشی

دانشگاه آزاد و پیام نور فایده نداره 

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

زندگی هیچ کس گل و بلبل نیست این سن اوج شور و نشاط زندگیه برای هر مشکلی نهایت شش ماه باید سوگواری کرد ...

من مشاور خودم ۷ ماه درس خوند رتبه اش شد ۳ هزار الانم پزشکی میخونه 

اونم مثل خودم ۱۰۰ هزار شده بود سال دوم ۳۵ هزار سال سوم ۳ هزار اونم توی ۷ ماه

این چه کاریه عزیزم به جوونیت رحم کن برو دانشگاه نمیخاد حتما دولتی باشه مگه سال رو سال هدر دادن کشکه

😭😭😭میشه منم راهنمایی کنی

جدید نیستم کاربر سال ۹۶..هشتمین کاربریمه نترکون نی نی یار...برا سلامتی خانوادم صلوات بفرستید..ممنونم