2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت همچنین دختر گلتون ❤️بعید نیست والا همکلاسی خودم از دامپزشکی انصراف داد که امسال پزشکی قبول ب ...

انصراف رو کی داد؟قبل کنکور؟یا بعد از اومدن کنکور میشه انصراف داد چون ما هم به فکر رزرو و انصراف هستیم.

ترازت به آزاد عادی نمیخوره شاید خودگردان بشه که از اراد هم خیلی گرون ترهولی مامایی ازاد میشه

هزینه اش مهم نیست

فقط امیدوارم بیارم

دختر کوروش بزرگ 👸👸     عرب هر چه باشد مرا دشمن است کج اندیش و بدخلق و اهریمن است 👿       خلیج همیشه فارس✌

هزینه اش مهم نیستفقط امیدوارم بیارم

ان شاالله میاری 

اتاق عمل آزاد هم بزن اگه دوست از پرستاری آوردنش یکم راحت تره

تو تلگرام یه کانال هست به اسم برگه سفید سوالاتت رو رایگان جواب میده برای انتخاب رشته خواستی سوال بپرس ازشون

انصراف رو کی داد؟قبل کنکور؟یا بعد از اومدن کنکور میشه انصراف داد چون ما هم به فکر رزرو و انصراف هستی ...

همون ترم اول که بودیم آذر پارسال انصراف داد 

چهار تا رشته پزشکی دامپزشکی دندون و داروسازی حتی از دانشگاه آزادش هم باید انصراف داد بعد کنکور داد ، ولی بقیه رشته ها دانشگاه آزادش نیاز به انصراف نداره میتونن مرخصی بگیرن

البته اگه قانون عوض نشده باشه پارسال که اینطوری بود 

این روزا میگذره اما به سختی

همون ترم اول که بودیم آذر پارسال انصراف داد چهار تا رشته پزشکی دامپزشکی دندون و داروسازی حتی از دانش ...

خب اون که میخواست انصراف بده چرا رفت دام پزشکی.ولی به ما گفتن محرومیت داره